Reklama

Reklama

Chef Donald

Komedie / Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1941, 7 min

Režie:

Jack King

Hrají:

Clarence Nash

VOD (1)

Obsahy(1)

Kačer Donald poslouchá rádio, kde právě vysílají pořad o vaření. Recept Donalda natolik zaujme, že se rozhodne udělat doporučované jídlo. Má to ale jeden háček, Donald není nijak šikovný kuchař. (zdeny99)

Recenze (9)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších grotesek s Kačerem Donaldem - úžasně chaotickým stvořením, který ať se snaží sebevíc, vždycky mu něco nevyjde... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Donald je prostě frajer a zároveň skvělý kuchtík. Tuhle grotesku jsem s ním navíc dneska viděl poprvé. Zvláštní, myslel jsem že už jsem je viděl všechny. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Donald si lepí vystrihnuté recepty do zošita. Pri inšpiratívnom nakuknutí do nich s hrôzou a hnevom zistí, že mu ponúkajú kanibalskú pochúťku. Pozornosť teda obráti k milému hlasu z rádia. Láka ho na vlastnoručne pripravené vafle. Poliate roztopeným maslom a štedrou dávkou javorového sirupu. Kto by odolal? Vďaka zámene jednej z ingrediencií však dôjde k sérii stupňujúcich sa katastrôf. Pečenie podľa láskavého hlasu v rádiu sa mení, z Donaldom predpokladanej idylky s chutnou dobrotou v ruke, na turbulentnú pohromu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Grotesky s Donaldem jsou prostě geniální. A tahle je jedna z těch vůbec nejlepších a nejvtipnějších. Památná záležitost. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Kačer Donald, jedna z nejlepší Disneyovských postav. Krásně zpracovaný mini film který si nenechte ujít protože tohle je mistrovské dílo ! 9/10 ()

Reklama

Reklama