Reklama

Reklama

Bichunmoo

Recenze (11)

molotov 

všechny recenze uživatele

Hlavní lovestory je opravdu velkolepá, to se už ale bohužel nedá říct o samotném filmu. Choreografie je celkem slušná, ale souboje jsou tak špatně natočené a sestříhané, že si je moc nevychutnáte. Co do velkoleposti se film vůbec nemůže měřit s filmy jako Hrdina. Co mě místy dost štvalo, byla naprosto nevhodná současná rocková hudba, která hrála v několika scénách a kazila mi dojem z jinak pěknýho orchestrálního soundtracku. Výprava taky není bůhvíjaká, na davové scény zapomeňte. V porovnání s Válečníkem Musou, který rovněž neměl velké davové scény Flying warriors rovněž prohrávají, protože Musa má mnohem kvalitnější technickou stránku. Abych jenom nekritizoval, tak i přes značnou překombinovanost se mi moc líbila hlavní milostná línie. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Já tvůrcům odpouštím levné (ale ne zase špatné) triky. Film z roku 2000 tudíž vypadá jako by byl o takových 10-20 let starší. Nevadí, absolutně ne. Protože i když jsem se nad tím na začátku pozastavil, velice rychle jsem to přešel. Krásný příběh, líbivá choreografie a v částech romantických i nádherná hudba. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ambiciózne rozohraté fantasy, ktorej podlamujú kolená obmedzený rozpočet - vďaka čomu po formálnej stránke film často vyzerá ako televízna produkcia. A snaha zakryť slabé bojové schopnosti angažovaných hercov schválne zmäteným strihom a špirálovitou choreografiou súbojov je miestami až príliš očividná. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Kórea nekórea - keď počas celého snímku sledujem čas na videu, tak to nemôže byť dobrý film - a je to po Legend of evil lake už druhá kórejská fantasy, kde mi bila do očí samoúčelná umelosť wire-fu scén (najviac sa mi však toto vybavilo po odsledovaní filmu East is red, ktorý napriek obmedzenosti rozpočtu a roku 1993 na tejto ploche u mňa definívne vyhral). Ak porovnám s Legend of evil lake (3*) tak ten ma presvedčil viac aj po stránke kamery aj ohľadom hercov (neviem, ale tentokrát u mňa nikto nevynikol) a to, že kórejské fantasy si potrpia na ........konce tiež u mňa nepridá na kvalite. Príbeh je docela prepletený a na fantasy film vcelku zvládnutý, preto mi je ľúto, že technická (žiadne strieľajúce meče na mňa dojem nespravia) a herecká stránka za veľa nestoja. ()

=macik= 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy mám rád. Bichunmoo k mým nejoblíbenějším bohužel patřit nebude. Zkritizuji asi to, proč tomu ostatní dali 5*: kdysi se mi filmy tohoto "typu" opravdu líbily, dnes je tomu jinak: film je na můj vkus až příliš nerealistický - létání, skákání, střílení mečem, běhání po vodě...už to není, co to bývalo a v tomto filmu toho bylo na mě opravdu moc. Na druhou stranu je třeba vyzdvihnout vynikající kameru, když se často stává, že čepel meče jen těsně míjí objektiv kamery - vynikající. Stejně tak jako hudba. Tím to ale pro mně, bohužel, končí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama