Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální dynamická komedie z prostředí imigrantské čtvrti v Hamburku. Mladý Ibo se chystá točit kung-fu filmy, ale zatím se musí spokojit s reklamou na strýcovu restauraci. (5150)

Recenze (18)

emma53 

všechny recenze uživatele

Střet dvou kultur, střet dvou osobností. Mírně ulítlá romantická komedie, která možná každého neosloví, ale mě pobavila v mnoha směrech i když některé momenty byly opravdu na hraně. Ibo, když myslel urputně na fotbal při stupni zemětřesení pomalu víc než 7 (kdo viděl, tak ví), šílené, ale úsměvné reklamy na jídlo ve stylu kung fu a celkově mám slabost pro Faitha Akina, tak jsem s ním a celým sympatickým hereckým obsazením hodila relax v příjemné atmosféře moc ráda. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pokud si mám vybavit vůbec nějaké německé komedie, které byly v posledních letech uvedeny do našich kin, tak mě napadá snad jen 4% MUŽ V AKCI, KLEPÁNÍ NA NEBESKOU BRÁNU, GOOD BYE, LENIN a dál už nic. KEBAB CONNECTION by se mezi nimi rozhodně neztratil, ale nehraje tam Til Schweiger a ani film nezískal mezinárodní ceny, tak má holt smůlu. // Febiofest 2005 ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Fast food a reklama není jenom téma, je to i forma. Předvídatelnost a lacinost převažuje nad občasným humorem a slušnou kočkovitostí Nory Tschirnerový. Vlastně fast food se dá použít jako perfektní metafora pro celej film. Přiďte po půlnoci domů, trochu nachcaný, kdy se vám ještě nechce jít spát a s další flaškou vína a přitelkou na klíně to bude celkem fajn. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná komédia z "multikulti" prostredia Hamburgu. Narozdiel od vrcholne trápnej väčšinovej romantickej produkcie z Nemecka, ktorú máme možnosť sledovať na nemeckých kanáloch povečeroch, to tu srší originalitou a humorom. Bol som zvedavý ako sa autori pohrajú s multikulturálnym prostredím a čuduj sa svete dá sa natočiť aj komédia o takých závažných "problémoch" akým v súčastnej Európe vrejucí kotol národov a kultúr je. Aj keď to možno vyznieva v konečnom dôsledku ako naivné videnie a prikrášľovanie, ale veď v konečnom dôsledku tu máme pred sebou komédiu a to zábavnú i jemne romantickovýchovnú, ktorá poteší a príjemne vyplní jedno popoludnie či večer. 3,5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně ulice v Hamburku je döner kebab a přes silnici má Řek vepřovej gyros a voní to tam tzatziky. Srážka dvou znesvářených národností uprostřed německého města, která se řeší jídlem. Za mě dobrý. O jídle to ve skutečnosti moc není, ale kung-fu reklamy neměly chybu. Kebab Connection je originální ve všech směrech a pokud si zvyknete na Iba, tak budete spokojeni. Festival Německá filmová pavlač ukázala, že v Německu se točí i kvalitní komedie! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama