Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ja ten dom Michaelovi Cainovi doprajem. Film má síce nábeh na ešte väčšiu stupiditu ako tretí diel (a to je čo povedať!), no ostáva len pri zbožných prianiach. Dej o žralokoch cez celý svet prenasledujúcich ženu hlavného hrdinu z prvého filmu je geniálny, ale spracovanie je nudné. No za originalitu (a zjavnú absenciu súdnosti a zdravého rozumu) tvorcov a za úprimnosť Michaela Caina o jeho motivácii hrať v tomto filme si to zaslúži jednu hviezdičku. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Ctvrty dil sagy...proboha,snad uz posledni.Uz trojka byla hrozna,snazila se nalakat hlavne na 3-D,coz se moc nepovedlo.No a tady uz prakticky lakat neni na co.Spatne jako trojka,s tim,ze tady i ta atrapa zraloka je hrozna.Nic vic se na to napsat neda.Tech 10% davam scenaristum za to,ze i v tehle kasi dovedli ustat logickou kontinuitu deje a postav.No neni to moc,ale aspon neco. ()

Reklama

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Po špatném 3 dílu přichází ten největší odpad! Tento film je naprostá nekoukatelná hovadina! Jsou tam úplné blbosti. Například, že žraloci vydávají zvuky(?). Dále potom, že Žralok bílý si klidně plave a zabíjí v teplých bahamských vodách(?). A ke konci filmu tam máme nesmrtelného černocha(?). Tento film je jedním slovem SHIT. Odpad. PS: Katastrofální efekty. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Jednička a dvojka jsou perfektní díly, trojka je odpad a čtyřka je za mě lepší než trojka. Postavy jsou lepší než ve trojce což je dobré, takže postavy 5/10. Hudba je velmi dobrá jako v 1 a 2 díle tskže hudba 10/10. Celkově je 4 díl lepší než 3 a ale na čtvrtém díle mě sere jen 1 věc o toje že když mají Čelisti 4 podnadpis pomsta nebo odplata tak proč do prdele žralok zabije jen 2 lidi? Já být režisér čtvrtého dílu Čelisti tak bych zařídil aby ve filmu nezemřely 2 lidi ale 10-15 lidí, jinak je film docela ok. Moje Hodnocení 20%. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Velký bílý na mělčině u Baham, ach jo. A navíc jde po rodině Brodyů jak slepice po flusu.. Co je na tom nejpodivnější, modely žraloka jsou díl od dílu horší. P.S. Konečně jsem pochopil konec, který jsem ve filmu nepobral. Na youtube je k dispozici uncut, který to objasňuje. Co neřeší je, jak mohla Ellen vzpomínat na události, které nikdy neviděla (zabití žraloka v 1, smrt jejího syna ve 4). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Snímek se umístil na 22. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Mario Van Peebles (Jake) si svou roli napsal sám. (Karlos80)
  • Murray Hamilton dostal nabídku zopakovat si svou roli starosty městečka, avšak zemřel na rakovinu ještě před začátkem natáčení. (Karlos80)

Reklama

Reklama