Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zakomplexovaný Bales sa beznádejne zamiluje do krásnej Roxany, no zdá sa, že práve kvôli svojmu zovňajšku nemá u nej tento škaredý romantik žiadnu šancu. Svoj básnický talent a inšpiráciu preto rezignovane vkladá do rúk svojho prihlúpleho podriadeného, Crisa. A zdá sa, že Chrisove plamenné vyznania lásky diktované Balesom, začínajú na Roxanu pôsobiť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Steve Martin i Daryl Hannah na vrcholu svých kariér, Martin bezpochyby navždy zůstane jedním z nejúspěšnějších komiků vůbec a minimálně mimo USA je hodně underated. Roxanne je ten starší typ filmu, který dlouho v televizi nešel, dostal jsem se k němu víceméně náhodou na Netflixu. Atmosféra 80’s, nenucená konverzační romantika a fakt, že jsem dlouho žádný 80’s flick neviděl udělaly své, film se mi líbil, a to slaďárny nemusim. No, ona to ani moc slaďárna nebyla, bylo to hodně mixnuté komedií. Parádní 80’s romantická komedie. 4* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani napriek účasti Stevea Martina som nemal pocit, žeby bola pôvodná divadelná hra, či podľa čoho to bolo točené, nejako zdehonestovaná. Trefné dialógy, vtipné bonmoty a krásna Daryl Hannah. Mne to kedysi k spokojnosti bohate stačilo. O tomto filme som predtým, ako som ho videl, nič nepočul a potom som v televízii už naňho nikdy nenatrafil. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je podivné, že v poslední době při prohlížení TV magazínů narážím na filmy, které jsem viděl v dávných dobách a na CSFD je nemám ještě zhodnocené, tak to napravuji:) Co říci k tomuto kousku? Snad jen to, že herce Martina tak nějak nemám rád a v podstatě nevím proč:-) Snímek se snaží o "něco" a to "něco" pořád nepřichází. Z mého pohledu je to vše a dále nevím co bych napsal. Omluvte prosím tento nic neříkající komentář. Hodnotím, tak jak hodnotím. Více po mě nechtějte. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

-MÁTE TEN PLÁŠŤ? -VŽDYŤ JSTE ŽÁDNÝ NECHTĚLA. -TO BYLA IRONIE. -IRONIE? NE, TAK TU TADY NEZNÁME. NAPOSLEDY JSEM SI ZAIRONIZOVAL V PĚTAOSMDESÁTÉM, ALE NECHAL JSEM TOHO, PROTOŽE NA MĚ VŠICHNI NECHÁPAVĚ CIVĚLI. Romantika v zajímavém balení - starý a silný příběh v novém kabátě. Chytlavé dialogy, Steve Martin a svůdná Darryl Hannah - hmmm... ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Nesnáším americké ztvárnění evropské klasiky či historie ve filmu. Američani to obecně neumí a vždy je to hrůza, a je jedno, o jaké dílo či etapu historie se jedná. Ale tentokrát musím udělat výjimku. Toto pojetí Cyrana bylo skvělé. Samozřejmě, obrovský podíl v mém hodnocení hraje nádherná Daryl, ale i nebýt ní bych asi na film nenadával... určitě bych dal klidně i tři *. On ten Martin byl taky skvělý. Jen ten nos byl přeci jen moc... Ale i ten byl zastíněn půvabem Daryl. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama