Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie Boba Dolmana s Goldií Hawnovou a Susan Sarandonovou v titulních rolích vypráví o dvojici žen, jejichž jediným životním zájmem na konci 60. let byl rokenrol. Od té doby však uplynulo mnoho vody a „rockerky“ Suzette a Vinnie se přes dvacet let neviděly. Z divošky Vinnie (Susan Sarandonová) se stala solidní Lavinie, manželka a matka dvou dcer, žijící v domku na předměstí. Pečuje o květiny a pořádá zahradní párty pro sousedy. Excentrická Suzette (Goldie Hawnová) však zůstala taková, jaká byla v mládí. Hrdě nosí své tetování, pozůstatek divokých časů. Když se jí však jednoho dne život sesype jako domeček z karet, vypraví se za svou jedinou kamarádkou, která by ji mohla zachránit nebo alespoň půjčit pár tisícovek. Setkání dávných rockerek je střetem dvou odlišných ženských světů. Jedna žije v minulosti, druhá se z ní dokázala vymanit. Společně se však naučí vážit si hodnoty života v přítomném okamžiku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Glodie je zábavně šílená, Geoffrey Rush je super, ale jinak je to fakt velká hovadina. Víte co je tohle? To je ještěrčí král! A nepoznat Jimmyho od Rogera? To není dobrý! Jako velký fanoušek klasického rocku něco ocením, ale celkově tenhle závěr "byly jsme grupies a nestydíme se za to, protože je to prostě styl života - a navíc celkem fajn" se mi hnusí. ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

3,5* Susan Sarandon a Goldie Hawn je kombinace, které alespoň já nemohu odolat. A přidáte-li ještě lákavé téma groupies a poměrně slušivý hudební kabátek, máme k dispozici kus, který je efektní, ale lehce přiškrcený v určitých partiích. Zejména co se scénáře a režie týče. Lehounce nadprůměrná a neurážející komedie se skvělými hereckými výkony všech hlavních představitelů. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Dvě někdejší grupies se setkávají asi po sto padesáti letech. Jedna z nich je stejně potřeštěná jako dřív a tu druhou, z níž je profesionální manželka a matka, učí, jak žít. No, není to kupodivu tak trapné, jak to zní, ale žádná sláva. Co taky chcete pořád vymýšlet pro stařičkou Goldii Hawnovou, když v šedesáti vypadá na čtyřicet? Ale výborný je Geoffrey Rush ve vedlejší roli. 50% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn / Suzette ve své roli naprosto přirozená a velmi věrohodná - takříkajíc, úplně ve svém živlu ... i Geoffrey Rush a jeho Harry Plummer, fakt dost dobrý ... a mým nízkým pudům velmi milá oblíbenkyně Erika Christensen / Hannah Kingsley - po vyzvracení, když trochu splaskla, také super ... jen ta Susan Sarandon / Lavinia Kingsley mi potom v postavě "dračice" moc neseděla … ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Asi se tu zase budu rozplývat nad Goldie, protože ta mě neskutečně bavila... Její celkový vzhled bývalé rockerky, která se snaží popřít fakt, že voda pod mostem už je dávno pryč, jí úžasně sedí (na nic nenarážím). Její poprsí je opravdu humorné samo o sobě a dodává to její postavě ještě větší komičnost. Susan tady trochu ztrácí, protože se ve své nově nalezené totožnosti mohla víc vyřádit a ne si jen ošmikat vlasy... Ale to bude asi vinou režiséra. On ten příběh není bůhvíjak nápaditý a originální, ale já se u toho vždy pobavím... Škoda, že se Goldie už deset let neobjevila v žádném filmu :( ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama