Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie Boba Dolmana s Goldií Hawnovou a Susan Sarandonovou v titulních rolích vypráví o dvojici žen, jejichž jediným životním zájmem na konci 60. let byl rokenrol. Od té doby však uplynulo mnoho vody a „rockerky“ Suzette a Vinnie se přes dvacet let neviděly. Z divošky Vinnie (Susan Sarandonová) se stala solidní Lavinie, manželka a matka dvou dcer, žijící v domku na předměstí. Pečuje o květiny a pořádá zahradní párty pro sousedy. Excentrická Suzette (Goldie Hawnová) však zůstala taková, jaká byla v mládí. Hrdě nosí své tetování, pozůstatek divokých časů. Když se jí však jednoho dne život sesype jako domeček z karet, vypraví se za svou jedinou kamarádkou, která by ji mohla zachránit nebo alespoň půjčit pár tisícovek. Setkání dávných rockerek je střetem dvou odlišných ženských světů. Jedna žije v minulosti, druhá se z ní dokázala vymanit. Společně se však naučí vážit si hodnoty života v přítomném okamžiku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

golfista 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná zábava s výbornou trojkou hlavních představitelů. Trošku slabý scénář řeší povrchně náhlé vzplanutí usedlé matky k bývalému stylu života, které se jeví dost nevěryhodně rychlé. Susan Sarandon je ovšem skvělá v obou polohách. Geoffrey Rush zvládl svého neúspěšného scénáristu probudivšího se do nového života bravurně :) ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Dvě, co byly totéž. Divy pódií, ale teď... Prvá v upraveném, nažehleném kostýmku, která nechá odemknout uloženou vnitřní ženu činu. Druhá v přiléhavém lososovém, lesklém aluminiovém modýlku, která se našla u rodinného krbu. Úderem půlnoci se uvol(n)í, na sebe se napojí. Znovu si spolu notují. Hezky od podlahy. Rokují o (k)rocích, o "klucích." Kronice časů řetězících se (pod) kůží. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie se skvělým obsazením. Ano, je trochu šablonovitá a ano, není prakticky vůbec originální, ale je to dobrá oddychovka, což byl ostatně její primární účel a jako taková je zkrátka fajn. Zaujalo mě, že to celé bylo vtipné tak nějak přirozeně, nenuceně - prostě žádná křeč. A tak by to mělo být. Záhadou mi už jen zůstává, proč zrovna tento filmek má tak vlažný ohlas. O tom, že je prakticky neznámý, nemluvě... A proto jej tedy doporučuji alespoň já. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn / Suzette ve své roli naprosto přirozená a velmi věrohodná - takříkajíc, úplně ve svém živlu ... i Geoffrey Rush a jeho Harry Plummer, fakt dost dobrý ... a mým nízkým pudům velmi milá oblíbenkyně Erika Christensen / Hannah Kingsley - po vyzvracení, když trochu splaskla, také super ... jen ta Susan Sarandon / Lavinia Kingsley mi potom v postavě "dračice" moc neseděla … ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

3,5* Susan Sarandon a Goldie Hawn je kombinace, které alespoň já nemohu odolat. A přidáte-li ještě lákavé téma groupies a poměrně slušivý hudební kabátek, máme k dispozici kus, který je efektní, ale lehce přiškrcený v určitých partiích. Zejména co se scénáře a režie týče. Lehounce nadprůměrná a neurážející komedie se skvělými hereckými výkony všech hlavních představitelů. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama