Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

easaque 

všechny recenze uživatele

po dnešním opětovném shlédnutí musím zvýšit své dřívější hodnocení, protože se mi to trefilo do nálady a skoro bych dal i 4 hvězdičky, ale zase nemůžu přehánět. Mám rád temperamentní Bette Midler i ztřeštěnou a vyumělkovanou Goldie Hawn a v této komedii, kde se snaží pomstit svým manželům, jim to skvěle sedlo a pozvedli jinak průměrný film, i když má pár hodně dobrých a podnětných scének. Ode dneška teda lepší 3 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že jsem správná cílovka pro tuhle konkrétní komedii, ale věřím, že svoje publiku si najde :-) Nějak nemusím styl "pomsty" na exmanželech s mladšími modely :-) Nějaké scénky jsou trefné a úsměvné, ale na můj vkus je v "Klubu odložených žen" spousta hluchých míst.. Úroveň rozhodně pozvedá perfektní obsazení, bez kterého by snímek neměl takovou šťávu.. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Príjemná a zábavná komédia, so slovenským dabingom v podaní Kamily Magálovej (Bette Midler), Zdeny Studénkovej (Goldie Hawn) a Tatiany Kúliškovej (Diane Keaton) priam dokonalé... Je neuveriteľné, že Goldie Hawn tu má po 50.tke, vyzerá ako modelka ;) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Snímek vznikl podle stejnojmenné knihy spisovatelky Olivie Goldsmith, z níž se okamžitě po uvedení na pulty stal bestseller. (Olík)
  • Píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore byla nazpívána hlavními herečkami a zařazena na soundtrack k filmu. (Dixieboy)
  • Oscar, kterého Brenda (Bette Midler) veme do ruky u Elise (Goldie Hawn) v bytě a pronese, že je na něm vyryto "Porazím Meryl...", je skutečný Oscar, kterého Goldie Hawn získala za svoji roli ve filmu Kaktusový květ (1969). (Dixieboy)

Reklama

Reklama