Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Hmmm... asi bych se měl držet při zdi a dát jen tři hvězdičky... ale nééé... :) Takové filmy moc nesleduji, takže je to pro mě docela vtipné zpestření. Fungovalo to. Byla to sranda. Dopadlo to poučně a dobře... Co víc chtít od televize? :) No, je sice ostuda, že jsme si šli původně pustit Tři veterány a zůstali jsme u té televize, ale nelituju... :) Taky se mi líbilo, že to nebylo sprosté... :) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Svěží vtipný filmík, který se nijak nevleče. Sympatické herecké obsazení, rychlý spád děje, není tu nuda, naopak docela povedený humor. Rozhodně některé scény byly hodně vtipné. No ale jak to tak chodívá u tohoto typu filmů, už po první čtvrhodině mi bylo jasné, jak vše skončí. Ale film naplnil má očekávání, já se pobavila a byl to příjemně strávený večer. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si už nějaký ten měsíc tykáte s menstruací, se svým dosud se neholícím přítelem hodláte z úterního neckingu přejít na středeční petting a mamince kradete Gauloisky z kabelky, patříte do cílové skupiny této filmové fekálie a připočtěte si k mému hodnocení klidně 4 hvězdy. Za takových patnáct let snad prozřete a odpustíte starci před penzí, že byl tenkrát tak přísný.. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)

Reklama

Reklama