Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Ano, vzít v potaz to, že je zde na jedné straně banda uřvaných, nadutých buchet a na druhé všemi oblíbený student, který mávne a má každou, je zcela jasná klišé sračka, ale jistojistě mě zaujala myšlenka pomsty, která se urodila právě hlavách buchet, co utváří jeden mozek. Samozřejmě nebudu srážet celý film, a taky nebudu tvrdit, že se tam něčemu nedalo zasmát... ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Svěží vtipný filmík, který se nijak nevleče. Sympatické herecké obsazení, rychlý spád děje, není tu nuda, naopak docela povedený humor. Rozhodně některé scény byly hodně vtipné. No ale jak to tak chodívá u tohoto typu filmů, už po první čtvrhodině mi bylo jasné, jak vše skončí. Ale film naplnil má očekávání, já se pobavila a byl to příjemně strávený večer. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Další z nepřeberného množství teenagerovksých komedií, která dle mého názoru patří k těm lepším. Film je ideální pro diváky, kteří nehledají v ději žádné velké umění ani originalitu, ale chtějí si oddychnout po náročném dni a bez velkého přemýšlení se pobavit. Srandovních situací a skvělých hlášek se zde totiž najde dostatek. Navíc filmy založeně na motivu pomsty mě vždy přirozeně bavily. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lehce zapomenutelná a věru zbytečná blbůstka, která je připravená v úplně jiném kávovaru, než z kterého bych si chtěl dát ranní, polední nebo i večerní šálek kávy. Bez širší zápletky, bez dotažené myšlenky, jen s několika lépe či hůře vymyšlenými scénami a několika kočkami v čele hereckého ansámblu.. ale proč ne.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)

Reklama

Reklama