Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco Kronika temna byla svou mytologií a stylizací těžce přeplácaná, anime kabátek tomuhle holohlavému zmetkovi náramně sluší. Bavil jsem se velice a jsem přesvědčen, že by Temná hrozba zvládla klidně celovečerní formát. Škoda jen dějové zkratky s monstr obludou a podivné vyzuální stylizace v rámci jednoho souboje - dvou podivných stínů na jinak mimořádně zdařilém filmu. I když jen krátkometrážním... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som nikdy nebol fanúšikom doplňujúcich príbehov. Či už sa jednalo o tie animované, alebo hrané. Dôvod bol ten, že krátky film málokedy dosahuje kvalitu toho dlhometrážneho. A rovnako je to v prípade Dark Fury. Osobitosť Čiernočiernej tmy sa tu nenachádza a rovnako ani futuristická coolovosť Kroniky temna. Veľmi rád, by som tomu dal väčší počet, ale pravdou je, že na tak malom poli je napriek priamočiarosti zázrak, že som to vôbec vydržal bez nudy. K dobru tomu slúži fakt, že je to funkčnejšie ako animovaný spin-off k Van Helsingovi. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle měli natočiti místo té srágořiny po Pitch Black. Vždy mě velmi zajímalo přímé pokr. a tady to je. Dosti slušný náser, který má satanžel jen půl hodiny (podobně jako jiná genialitka Hulk vs Wolverine) ale zato hudbu od Junkieho XL (na kterého se v popisku, nějak zapomělo) a geniální skladbu v koncových creditech. Vrátili se všichni přeživší herci/postavy z 1 a přitom nekompromisním nářezu překousnete i ty weird anime xichty. Tak jest. Zab je všechny...Richarde! ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Chytlavý spoj mezi Černočernou tmou a Kronikou temna, i když se jedná o animaci. Nic závratného od 30 minutové animačky nečekejte, Riddick (Vin Diesel) bude stále využívat své umění v zabíjení, které se vymstí psychotické umělkyni sbírající vrahy a jiné individua do své sbírky, aby si je mohla vystavit svých piedestalech (Tress MacNeille). ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Volba animace nebyla to pravé ořechové (mě tenhle styl prostě nesedí), nicméně dějově a koncepčně příjemná podívaná zapadající do "Riddickových letopisů". Pro někoho kdo jméno "Riddick" slyší poprvé to rozhodně není dobrý začátek, nicméně pokud už někdo zhltnul Černočernou tmu (na kterou Temná hrozba přímo navazuje) a pochutnal si, je těchto 30minut doslova povinnost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama