Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (100)

zigy 

všechny recenze uživatele

Všeho je oproti jedničce dvakrát tolik....a hlavně vtipu , a to potěší nejvíc! Scéna s prášky na spaní je uzemňující. Nebo oživující pan Habíb... Krásný závěr plný toho pravého citu. Nejvíc se mi líbil svatební koordinátor při porodní akci, kdy konečně dal nahlédnout pod svoji slupku frajerského hejla, pod kterou se skrývá osamělé srdce toužící po sblížení s ostatními. Jen kdyby ten Martin nebyl někdy tak otravný... ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

První díl už nasadil docela solidní laťku a i přesto díl druhý je podle mého zajímavější a zábavnější. Stále rodina Banksů bydlí v krásném bílém „panství“ a užívá se rodinné trable. Problém, který řeší v tomto pokračování, je originálnější, a ukáže divákům ještě výraznější rodinné semknutí. A navíc jejich dům bych hrozně moc chtěl! :) ()

Reklama

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Strejda Rickyho Martina je ve filmu zárukou nízké kvality a nevtipnosti. Navíc nám Otec Nevěsty II po americku podsouvá jakési podivné moralistické žvásty o tom jak bychom měli žít, jaká rozhodnutí jsou správná a která ne. To v komedii mít opravdu nepotřebuju. Radši si šlehnu Terrence s Phillipem a jejich ohnivé prdele, vy strejdomrdiiiiii! ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Pokračování roztomile kýčovitého remaku ždíme slzy s ještě vehementnější vervou a s příběhem zůstává pozadu. Všechno v rovině náhody působící u jedničky svěže a lidsky zde zavání kalkulem, kde i málo zručný divák rozpozná jasnou manipulaci. Naštěstí je Shyer osobnostně zřejmě naladěn na stejnou vlnu a dokáže spolehlivě zaplácnout hluchá místa, byl by však nula bez výkonů hlavních protagonistů. Konec ovšem hrůza, nebudete už fandit, protože oni jsou..... takový strašně sladcí!? ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Film ocení hlavně lidé, kteří už mají nějáké děti a nemusí to být zrovna dítka dospělá.Říkám to z vlastní zkušenosti. Dříve jsem to jednoduše nedokázal tak ocenit. Film totiž otevírá (i když to třeba není vyloženě jeho cílem) spoustu otázek trapící rodiče či nastávající rodiče. To vše velmi vtipnou formou. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • V traileru se objevuje jedna scéna, která není k vidění na DVD - Franck říká Georgeovi a Brianovi, že při koupání miminka budou čápi (sterks). Během scény, kdy se hraje Scrabble, můžete na desce vidět slovo "sterks." (HappySmile)
  • Věta "Mám jeden geniální nápad za druhým" pronesená Georgem Banksem, když mluví o prodeji jejich domu, je ta samá, kterou řekne ve filmu Past na rodiče (1998) Hallie o výměně dvojčat. Scénář k oběma filmům napsala Nancy Meyers. (HappySmile)
  • Deska na hru Scrabble obsahuje spoustu slov, která se vztahují k těhotenství a porodu. Jeden z hráčů také složil lékařský termín epiziotomie. (HappySmile)

Reklama

Reklama