Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Krve až až, ale takhle geniálně vymyšlený příběh jsem ještě neviděla. Doslova mě to pohltilo a vůbec jsem nevěděla, co čekat! Tenhle film je prostě a jednoduše perfektní.

Láska přes internet

Láska přes internet (1998)

Nejromantičtější film jaký znám....Meg a Tom k sobě herecky prostě patří a (sice hraná) láska na mě pokaždé sálá i z obrazovky! Film je nejlepší si pustit, když Vám není zrovna do smíchu. Ten uklidňující pocit, který dodá sílu, že vše není tak hrozné, jak vypadá, je super! Jsou fakt roztomilí... <3

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Britské filmy prostě mají své kouzlo! Zábavná komedie s výborným obsazením, u které se relaxuje, to mám ráda! Tenhle film můžu vidět pořád dokola a neomrzí mě. Dokonale roztomilá Bridget (stará panna)...která se cítí trapně s hasičskou tyčí nebo bez ní...no není to bomba? Hugh Grant hraje jen v dobrých filmech a Colin Firth, vždy spontání :D....jo, prostě tahle trojka je k sežrání! :)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Tenhle film znám celý nazpamět a jsem na to hrdá! :D Je to pro mě klasika, kultovní a jeden z nejlepších českých filmů vůbec! Hlášky z filmu miluju, protože se dají použít skoro při každé příležitosti. Bez váhání dávám plný počet :).

Sedm

Sedm (1995)

Kriminálka, jak se patří! Kam se hrabou dnešní trapárny s příšerama apod. Další psycho film, ze kterého jsem nadšená. Navíc kombinace Brada s Morganem je vražedná, obsazení se tvůrcům opravdu povedlo! Dokonalej film!!

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Propojené osudy, britský humor, předvánoční atmosféra, dokonalá hudba...co víc si přát. Tento film miluju a miluju ho už pěkně dlouho. Nejradši mám scénu s vyznáním lásky vyzubené Keiře ("To me you are perfect") a taky linku pana premiéra a rozkošné Natali ("prý mám tlustá stehna") a rozkošného Colina Firtha a krásné Portugalky ("Doufám, že ta knížka aspoň za něco stojí") . Každý rok přesně 23.12. sedím večer u tv a pouštím si tento film, je to můj nejoblíbenější vánoční zvyk, prostě 150% :).

Fenomén

Fenomén (1996)

Fenomén mě totálně rozsekal. Takhle silný a krásný film jsem fakt dlouho neviděla a já, která opravdu často nebrečívám jsem ronila slzy jako by mi někdo rval srdce z hrudi. Nikdo, fakt nikdo by to nezahrál líp...dle mého subjektivního názoru. Je fakt, že jsem na Johna Travoltu hodně zatížená, žeru ho, ten jeho upřímný a láskyplný pohled....jedna z jeho nejlepších životních rolí, zase podle mě. Člověk bez ega, ze kterého ostatní mají strach, protože umí něco jiného, zvláštního. Fungovalo by to přesně takhle i v reálu, tím jsem si jistá. Výborný film!

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček? (1995)

Miluju jedničku, ale dvojka je ještě lepčí! Ta hudba, to prostředí, barvy, pohodová atmosféra. Výborná Diane Keaton, krásná Annie, Steve Martin to je kapitola sama o sobě a perfektní Martin Short, který tomu dodává jiskru a úplně poslední, ale stejně důležitý "jimův táta" Eugene Levy, který je prostě boží: Mechale chalem!!! Málo prostoru, ale super využitého :). Nejlepší film na depku, samotu, na nedělní odpoledne, na zimní večery - kdykoliv.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Nejlepší scénář píše sám život. Nádherné, nádherné poděkování Freddiemu. Víc psát nebudu. Stále vstřebávám a vychutnávám. Díky za tento zážitek. P.S.:rozhodně stojí za to, vidět v kině. Je to jistě přidaná hodnota a v televizi bude zážitek o kapku menší.