Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (100)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztrácí skoro nic z předností, který měl první díl. Vracej se všechny důležitý postavy, včetně Martina Shorta alias dokonale teplýho koordinátora, tentokrát čehokoliv. Jediný, co bych scénáři vytknul, by bylo těhotenství Niny. I když přineslo pár zajímavejch situací, zdálo se mi hodně zbytečný. Navíc bylo na Diane Keaton vidět, že už vážně neni ve věku, kdy by mohla otěhotnět, takže jí ani nešlo roli nastávající matky vůbec uvěřit. Ale výměnou za porci slušný a nenucený zábavy jsem schopnej leccos prominout, čtyři slabší hvězdy. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od mnohých, ktorí tento film, spolu s prvým dielom kritizujú, že oproti pôvodnému filmu z roku 1950 je o ničom, ja ho, resp. ich (oba diely) mám veľmi rád (dlho som ani netušil, že tieto filmy sú remakeom, ale absolútne mi to nevadí). Steve Martin je vo svojej role úžasný, tiež ma pobavili Martin Short a Eugene Levy a výnimočne dobre zvládnutý slovenský (!) dabing. Neviem ako iní, ale tento film mám fakt rád, videl som ho minimálne 5x a aj tak ma vždy pobaví. ()

Reklama

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička je i pokračování solidní komedie na neděli. Díky capartům o něco více uslzené, ale stejně vtipné. Neznám originál a tak nesrovnávám. Což je podle mě stejně nesmysl. Každý film je jiný a jde o dobu, v které se natočí. A jak originál tak remake můžou být perfektní. Viz Jacksonův King Kong a originál z roku 1933. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší nápad celého filmu je prozrazen v českém názvu, což malinko prozrazuje to důležité, ale to nevadí. Film funguje jako komedie, funguje i jako rodinný film, ale je vidět, že místy ani tvůrci nevěděli, čím to pořádně naplnit, aby diváka skutečně zabavili. Herci jsou ale pořád stejní a natolik příjemní že se to dá kousnout. ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

První díl už nasadil docela solidní laťku a i přesto díl druhý je podle mého zajímavější a zábavnější. Stále rodina Banksů bydlí v krásném bílém „panství“ a užívá se rodinné trable. Problém, který řeší v tomto pokračování, je originálnější, a ukáže divákům ještě výraznější rodinné semknutí. A navíc jejich dům bych hrozně moc chtěl! :) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • V traileru se objevuje jedna scéna, která není k vidění na DVD - Franck říká Georgeovi a Brianovi, že při koupání miminka budou čápi (sterks). Během scény, kdy se hraje Scrabble, můžete na desce vidět slovo "sterks." (HappySmile)
  • Když Diane Keaton (Nina) dostala scénář k filmu, téměř odmítla natáčet, když zjistila, že musí předstírat, že je těhotná, protože jí bylo téměř 50 let. Steve Martin (George) a Nancy Meyers ji přemluvili, aby se k natáčení připojila. (veronikajel)

Reklama

Reklama