Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Kdyby Diane Keaton odmítla zopakovat svou roli Niny, bylo by ve scénáři napsáno, že se rozvedla s Georgem (Steve Martin) kvůli jeho neustálým stížnostem, že musí platit za svatbu z prvního dílu a George by se znovu oženil a měl dítě s druhou ženou. (veronikajel)
  • Když Diane Keaton (Nina) dostala scénář k filmu, téměř odmítla natáčet, když zjistila, že musí předstírat, že je těhotná, protože jí bylo téměř 50 let. Steve Martin (George) a Nancy Meyers ji přemluvili, aby se k natáčení připojila. (veronikajel)
  • Když scéna v kuchyni končí a postavy diskutují o rozpadajícím se domě, tak Nina (Diane Keaton) říká: „Nejdřív odešlo topení, pak se rozbil plyn a zamrzl vodovod.“ To je výčet událostí, které se stanou postavě Diane Keaton ve filmu Baby Boom (1987). (veronikajel)
  • Country zpěvák Brad Paisley zašel do kina na tento film, protože doufal, že zde potká svoji bývalou přítelkyni. Sice se zde neukázala, ale když sledoval film a hlavní herečku, pomyslel si: "Jednou bych si mohl vzít holku, jako je ona." O pár let později si nevzal holku jako je ona, vzal si přesně tu holku - herečku Kimberly Williams-Paisley. (HappySmile)
  • V traileru se objevuje jedna scéna, která není k vidění na DVD - Franck říká Georgeovi a Brianovi, že při koupání miminka budou čápi (sterks). Během scény, kdy se hraje Scrabble, můžete na desce vidět slovo "sterks." (HappySmile)
  • Věta "Mám jeden geniální nápad za druhým" pronesená Georgem Banksem, když mluví o prodeji jejich domu, je ta samá, kterou řekne ve filmu Past na rodiče (1998) Hallie o výměně dvojčat. Scénář k oběma filmům napsala Nancy Meyers. (HappySmile)
  • Deska na hru Scrabble obsahuje spoustu slov, která se vztahují k těhotenství a porodu. Jeden z hráčů také složil lékařský termín epiziotomie. (HappySmile)

Reklama

Reklama