Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kryonickém ústavu čekají podchlazení pacienti, až medicína pokročí natolik, že si dokáže poradit s chorobami, jež byly v době jejich hibernace nevyléčitelné. Náhle se jedna z mrazicích schránek pokazí a Miles Creighton se začíná probírat. Jeho onemocnění je už řešitelné operací. Lékaři ji tedy provedou a zachrání mu život. Miles je zase zdravý, vypadá stejně jako před deseti lety, jeho povaha se však od základů změnila. Je krutý a násilnický, ztratil veškerý lidský cit. Nejbližší příbuzní, přátelé i zaměstnanci rodinné firmy to brzy poznají na vlastní kůži. (Allan)

(více)

Recenze (5)

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Pamatuji si, že jak se probral a otevřel oči, sborově jsme se u televize lekli, ale to je tak jediné... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zbytečné nudné hororové béčko na kryogenetické téma (z dalších podobných snímků jmenujme pozdější céčkové ZMRAZENÍ s Lindou Blair) a jeden ze dvou televizních filmů, které Wes Craven natočil v polovině 80. let (druhý se jmenoval INVITATION TO HELL), rok po NOČNÍ MůŘE V ELM STREET. Dobrý námět (mrtvý muž je zmrazen a následně probuzen a oživen, ale vrací se ze smrti bez duše) bohužel není pořádně vytěžený, je tu krajně neuspokojivý bodycount (1) a celé je to o ničem. ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začatek, ale úplně degradující konec. Film bez špetky napětí, pořádných vražd a hereckého osazenstva. Jako televizní film splnil to, co jsem od něj čekal ...Slabé 2*, už jen z úcty ke Cravenovi ...a za těch pár scén, při kterých lehce, ale opravdu lehce mrazí. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa ako to niekoľko krát bežalo na ORF1 v dobe komunizmu. Vtedy iné zdroje neboli tak sme udivene pozerali aj na tento horor. Ale aj na tú dobu nudná tuctová záležitosť, snáď záverečná sekvencia to vytrhla (dodnes ju mám v Pamäti) preto z Nostalgie 3. ()

Reklama

Reklama