Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

dezorz 

všechny recenze uživatele

A Lot Like Love chyba trocha stavy, ale inac je to prijemna, INA ako je v US bezne, romanticka komedia, ktora viac potesi milovnikov 4 svadieb a pohrebu ako 50 prvych rande. takyJack And Jill vo filmovej podobe. Zmurkajuco skuliaca Amanda Peet je stale rovnako prijemna a vsimli ste si, ako sa Ashton Kutcher, Kelso Z tych rokov 70tych, stale viac a viac podoba na Woodyho Harrelsona? ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Pojďme si to říct narovinu - kdyby byli do hlavních rolí obsazení jiní herci, nemělo by to takové charisma. Škoda druhé půlky filmu, která je sladší a hlavně "americky" předvídatelná - za to ubírám hvězdu. Jinak se mě ale film dotknul a ráda se na něj zase někdy znovu podívám. Roadtripová část byla nej. A taky oběd v čínské restauraci. Jo a samozřejmě Bon Jovi. Hm, musím o tomhle filmu minimálně týden říkat každému, s kým přijdu do styku. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romanťárna na nedělní večer. Z Eštna Kačera sice nikdy herec nebude, ale zrovna tady mi jeho omezenej projev nevadil, Amandu Pýtovou mám zafixovanou jako potrefenou pindu s úchylkou v mordování lidí z Mýho souseda zabijáka, ale tady byla milá a chvílema k zulíbání (hlavně v tý růžový mikině..mám rád holky v mikinách..a s kapucí). Asi na mě jde jaro.. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct´, ale pro Ashtona mám prostě slabost, nechápu proč...Možná že mi někoho připomíná, asi jo, asi to tím bude. No každopádně tenhle film je sice téměř klasická hollywoodská romantika, ale je v ní pár vtipných hlášek a letmo i něco zvláštního, co mi bylo čímsi blízké. Ashton vystřihl roli mladého Raka se svou "pětiletkou" mile a uvěřitelně. Čekala jsem v podstatě "hrůzu", takže ve finále celkem milé překvapení povrchního charakteru. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase nějakej romantickej film, o kterym lze říct, že byl vcelku zajímavej. Hlavně díky příběhu, kterej působil jako ze života (ačkoliv mně se něco takovýho (zatim) nestalo). Pravda je, že se děj občas trochu vlek, ale nehty jsem si nudou neukousal a několik očekávanejch klišé, který se objevily, jsem přežil. Trochu mě mrzí, že se nepodařilo líp obsadit hlavní role. Kutcher a Peet jsou sice hodně velký sympaťáci, ale herectví jim opravdu moc nejde (předevšim Kutcherovi). Nenáročná zábava a sympatická jednohubka, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama