Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Potkali se během jednoho letu, a ačkoliv si to ani jeden z nich nechce přiznat, přeskočila mezi nimi ona pověstná jiskřička. I když se v následujících letech potkávají jen zřídka - a to ještě v situacích, kdy ani jeden z nich není na trvalejší vztah připraven, je jasné, že prostě k sobě patří. Že by mezi nimi bylo něco jako láska?... Na tomto filmu jsme byli kdysi dávno se ženou v kině (tenkrát to byla asi ještě jen přítelkyně) a na takové rande je tento film naprosto pravý. A když už nás letos na vánoce omrzely stále dokola omílané pohádky a vánoční filmy, volba byla jasná - Ashton Kutcher a Amanda Peet v této romantické taškařici. I když je už od prvních minut jasné, o čem film je (a bude), stejně té dvojce držíte celý film palce, ať jim to vyjde (a před koncem i ve mně hrklo, jestli náhodou ... ale dost, víc neprozradím). Takže, pokud nehledáte žádné hluboké zamyšlení, ale film, u kterého se můžete k někomu přitulit, tak Něco jako lásku vřele doporučuji... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Skoro po celou dobu, co jsem na tenhle film koukal, mi letělo hlavou slovo: impotentní. A přesně takový je tenhle film, který se nemůže rozhodnout, co je to vlastně zač. K tomu navíc velmi vlažné herecké výkony, ale když se tak podívám na tu sestavu, nedalo se vlastně ani nic moc čekat. Sečteno podtrženou nuda s malými záblesky něčeho trošku zajímavého. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Och, tak tohle jsem nečekala. Myslela jsem si, že to bude jedna z dalších romantických komedií s blbým ovšem pohledným Kutcherem, ale ono se z toho vyklubal docela hodně zajímavý film. Amanda a Ashton mi k sobě krásně jako pár sedli, oba předvedli slušné herecké výkony. Co mě na tomto filmu ale mile potěšilo bylo to vcelku netradiční časové posouvání. Film začíná nejprve před 7 lety a pak se postupně dostáváme k současnosti. Líbilo se mi, jak oba byli pokaždé jiní, víc rozumnější, prozkoušeni životem, ale přesto mezi nimi stále zůstávala ta jiskra. No myslím si, že na romantiku vysílanou v 8 večer je to hodně dobré:) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická záležitost, které dominují některé humornější pasáže a fakt, že to ústřednímu páru šlape a sluší. Děj je stokrát omletá káva (tu okořeněná o příchuť Když Harry potkal Sally), ale výsledkem není překvapivě bezbarvá břečka bez špetky chuti, ale celkem lahodný nápoj, který už jsme měli sice nespočetkrát, ale v tom správném podání pořád docela chutná... ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Začalo to dosť infantilne, ale postupne sa z toho vykľul veľmi príjemný film. Hoci bol priebeh jasný hneď od začiatku a príbeh nepriniesol nič nové, dobre sa na to pozeralo. Proste klasický romantický film podľa šablóny, ktorý nenudí a má dobré obsadenie. Aj preto sa pri hodnotení uchýlim k 4*, hoci si ich možno celkom nezaslúži. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama