Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Leslye Headland a jej Bachelorette ma celkom bavili, ale tento film bol veru dosť bieda. Táto šablóna s príchuťou promiskuity ma veru moc nebavila - ani scenár, ani postavy, ani ten prehnaný light style v akom sa to celé nieslo. A pritom Jason a Alison mám celkom rád, lenže v tejto konštelácii s podivnou dejovou líniou "nenápadne" spejúcou k tomu očakávanému koncu... to nie :/ (ale malo to aj niekoľko dobrých scén a dialógov, takže aspoň nejaká záchrana). ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická komedie dle mého gusta. Sice disponuje pro žánr typicky předvídatelným příběhem, ale jednotlivé zákruty po cestě k onomu očekávanému konci působí celkem svěže, především díky scénáři, který působí často velmi upřímně a jako ze života, kdy se nebojí tvrdších momentů a vztahových pravd a nechodí daleko ani pro sprosťárny a další peprnější prvky. K tomu si připočtěte sympatické herce a je jasné, že Milenci těch druhých jsou velmi povedeným snímkem o kterém by mělo vědět více lidí. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie. Má všecky negativa svého žánru, ale její výhodou je, že dialogy jsou v rámci žánru debilní jen minimálně. Místy docela dobré situace, některé věci je zas lépe přejít bez povšimnutí. Celkově ale docela příjemný film, který sice není nutno vidět podruhé, ale nudou jsem rozhodně nezíval. Amanda Peet vypadá na svoje roky velmi dobře. Jason Sudeikis mi obvykle vadí, ale tady ho režisérka udržela v rámci vkusu. 70% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama