Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (85)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Příjemný film z amerického maloměsta. Nepředpokládám, že by měl být extra realistický, holky tu byly krásný a kluci celkem chytří, pohotoví, citliví a milí, ale dobře se na to koukalo a hezky se to poslouchalo - nejen ty vymazlené dialogy, ale hlavně zdařilý soundtrack. Podobných filmů už jsem ovšem viděl několik a onu pomyslnou laťku mám v tomhle žánru ještě o hodně výš. P.S.: Natalii Portman tady bylo 15 let a tehdy "devětadvacetiletý" Timothy Hutton vyhrožoval, že se pro ni za 10 let vrátí. Do té doby podle něj měla uzrát v naprosto mimořádnou ženu. Prorocká slova. :) ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Unikátní film s příjemně zasněženou atmosférou, kterému se daří to, co se jiným podobným dramatům povětšinou nevede. Celá parta hlavních postav je totiž od prvních minut velmi sympatická a těžko říct, zda na tom má větší zásluhu Rosenbergův scénář, Demmeho režie nebo opravdu parádní casting. Jedna z mála významných rolí Timothyho Huttona, který dokazuje, že by si zasloužil mnohem větší pozoronost diváků. A Natalia Portman? Z její bezprostřednosti přímo mrazilo v zádech. Skutečně kouzelné! ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tak musím říci, že toto mi skvěle sedlo. Takhle vkusně odlehčené scény, které by jinde vyzněly jako klišé, jsem v podobném filmu už dlouho neviděl. Celé to bylo odlehčené naprosto parádně. Je to spíše komedie než cokoliv jiného, a já se bavil moc dobře. Ne, že bych se každou chvíli popadal za břicho, ale zkrátka..když vás něco baví a rozesmívá zároveň, dá se to subjektivně označit za skvělou komedii. A navíc... některé ty ženské postavy... nádhera. Annabeth Gish, Lauren Holly... A patnáctiletá Natálka Portman, i když tam hraje vedlejší roli, je dokonalá. Jasný talent! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Náhodou som našiel stratenú truhlicu s.....priamo poklad to síce nie je ale pár zlaťákov by sa v nej našlo.Príjemna chlapská generačná výpoveď. Nie je to síce žiadny zázrak, ale som plus mínus vo veku hlavných hrdinov (aj keď o 20 rokov neskôr), takže ma to celkom chytilo. A navyše dá sa nemať rád film, kde je lolitkovská Natalie Portman a Uma Thurman v období, keď bola pre mňa druhá najkrajšia žena na tejto planéte? Veľmi príjemny filmík ku ktorému sa ešte určite párkrát vrátim. Silných 7/10 ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

73%? Viděl jsem ten stejnej film? Ano, Natalie Portman byla ve své roli úžasná, příjemným oživením byla i Uma Thurman, ale to je tak všechno. Od filmu s takovým názvem bych čekal té ženské krásy přece jen o něco víc, a mužské role? Který že byl vlastně William, Steve, Stan nebo jaxe vlastně všichni jmenovali? Sonda do života jednoho malého amerického městečka v jakémsi zasněženém zapadákově, kde se pořád jen prohrnuje, sedí v hospodě, (skoro) každý zná každého, no nevim, nikterak mě to neuchvátilo. Dvě hvězdičky za výše zmíněné dámy a tak nějak spíš ze soucitu za zbytek. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama