Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, parádní ujetá parodie - dělá si to prdel ze všech trapáren, chyb a klišé bondovskejch filmů, ale k tomu je tohle ještě retro a hodně ujety. Postava Austina Danger Powerse je vychytaná a ty jeho ksichty, tanečky, pohyby, sexuální sex-appeal, hlášky a dokonalost (kromě zubů), jsou fakt originální a často fakt vtipny. Taky hlavní padouch Dr. Evil se mu moc povedl. Taky ty předěly mezi různejma scénama, kdy Austin Powers v retro studiu dělá různy ksichty, jsou super. Někdy to ale je už moc a vtipnost se ztratí. Ale zas tak moč to nevadi... ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu uznávam, že tvorcovia chceli vzdať poctu bondovkám a iným špionážnym filmom, a aj sa im to sčasti darí, na druhú stranu ide o takú debilitu, kde aj záporák je srandista ako hrom (a to ešte nehovorím o hl. hrdinovi, ktorý je pre mňa vrcholne nesympatický, ale tak vydržal som to). Musím ale uznať, že niektoré scény ako tá na záchodoch sú absolútne skvelé. Akcia o ničom, záchodový humor ušiel, herci celkom fajn, len ten Austin Powers alias Mike Myers je tak nanervylezúci, až ma to dráždilo. Jeho mini slipy s vlajkou Veľkej Británie sú však geniálne. A Elizabeth Hurley sexy. Znesiteľná blbosť, na ktorú si na druhý deň už nemám šance spomenúť. /45%/ ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Byly natočeny i tři alternativní konce, všechny se odehrávají v záchranném člunu. (PußyMagnet)
  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)
  • Slovo "Fembot" bylo poprvé vyřčeno v epizodě seriálu The Bionic Woman (1976) s názvem "Kill Oscar" napsané scénáristou Arthurem Rowem. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama