Reklama

Reklama

Eat

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2001, 9 min

Režie:

Bill Plympton

Recenze (9)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Plymtomtonova absutdita v reštauračnom hábite. Snová, humorná, nechutná. Klasická ručná animácia, skvelá hudba. Len pre silné žalúdky. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

No prosím, pane Plympton. Když se chce, tak to jde. Není to sice pro každého, avšak pobaví to dost. Navíc ke všemu hraje příjemná hudba jako z italské restaurace. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Všetky Plymptonove animáky sú uletené, brutálne až absurdné, no tentokrát grckajúci hostia v reštaurácii bodovali - je užasné, že Plympton nájde absurditu úplne všade..Má to šmrnc, je to neslušné a psychadelické, ako sme u Plymptona zvyknutí... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

fakt dost nechutná podívaná... posledních pár minut naprosto zkazilo předchozí dojem a byla to asi na dlouhou dobu poslední Plymptonova věc, na kterou jsem se koukal! ...30%... k vidění zde: Eat ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příjemná řekl bych francouzská hudba, na Plymptona hodně vyvedená animace, v rámci absudrit až příliš silný děj, část kdy spolu válčí 2 malí kluci -určitě se nedívejte u jídla, dopadli by ste stejně jako aktéři snímku/// Tak mě napadá jedná zákeřnost, tohle pustit jako doprovodný snímek někde v restauraci a na 50% vám zaručím že druhá polovina lidí odejde bez placení, protože ta první se pozvrací :-))/// Celkem 82%/// ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Slušná animácia, skvelá hudba... Všetko ostatné je v tomto "reštauračnom" horrore drsné a neslušné. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Podvečer a postupně přichází do restaurace několik lidí. Starší muž, muž se žvanivou ženou, manželé se dvěma chlapci. Starší muž spořádá co se dá a nakonec vcucne i stůl a sám zmizí, žena neinteligentně žvaní a v očích muže nabývá tvaru zvířat i vyssavače, muž se pohádá s vrchním, johé jídlo je mu vytaženo ze žaludku a několikrát je vyblije, děti po sobě střílejí jídlem. Nakonec všichni vyčerpaně odcházejí do večera...Působivý a dějem nabitý krátký film.(70%) ()

Reklama

Reklama