Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Sam už nikdy nevyjede vstříc zapadajícímu slunci. Jasona čeká bezpočet útrpných hodin ve školní lavici. Injekční stříkačka s dávkou "oměje" zůstává nevyužita...prozatím. Nikdy však nebudete zapomenuty.. :) "Umřít na scéně, ale navždy spolu" : Brigitte :) "Sama v temnotě, sníh přikryje moje stopy" : Ginger ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mno, teda...První půlku jsem čekala jestli se něco začne dít, ale dívat se na to ještě dalo. Druhá půlka je jak vystřižená z nějaké parodie. Bez nápadu a originální myšlenky. Stopáž je neúnosně dlouhá na to, že se neděje nic zajímavého a ke konci jsem se vážně hodně nudila. Hudba téměř žádná a herci nic moc. Pokračování si s radostí nechám ujít a pokud nejste nadšenými vlkodlačími fanoušky tak vám doporučuji se tomuhle snímku který není ani horor ani komedie vyhnout. Dávám jednu silnější hvězdu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě se snad ještě začnou líbit vlkodlačí filmy? Je pro mě stále ještě záhadou, proč mi zrovna tenhle hodně sedl, docela mě zaujal a ano, docela se mi líbil. A to navzdory pár podivnostem, které obsahuje (dost cáklá matka Fitzgeraldová v podání Mimi Rogers, podivuhodné dějové linky apod). Možná to je proto, že jsem se na to díval ve čtyři ráno, když jsem se vzbudil a nemohl už dál spát a prostě mi to velmi zpříjemnilo brzké ráno, možná je to proto, že je ten fil natočen dost zajímavě , nebere se zase až tak moc vážně a v něčem se odlišuje od ostatních klasických vlkodlačích příběhů, určitě to bude zásluhou výborné dvojice Emily Perkins a Katharine Isabelle, ty svým výborným herectvím a uchopením obou jejích postav daleko převyšují film jako celek (ostatně, obě jsou "staré" horrorové harcovnice). Prostě, i když to má pár chyb (místy je to jaksi nevyzrálé, některé postavy jsou dost mimo a některé triky mohly být lepší), je to docela povedený film s náznaky originality (ten ocas je fakt dobrej a dobře zpracovanej nápad, fotodokument o smrti stejně tak), tu a tam dobrými dialogy a poměrně povedeným humorem. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když už se nějaký nový horor zprvu vymyká studentské vyvyražďovačce, pak se k ní nějakým záhadným obloukem vždycky vrátí. I když třeba ne přímo. Nejprve sem vyl nadšením z prvních minut žel pak jsem už jen tak poštěkával nad nic moc dějem. Takže vlkodlakuchtivým příznivcům hororu radím, nečeekejte něco extra ale před probdělou nocí to ujde. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Megamorbidní zábava, násilná a nepříliš chutná. Je to atmosferičtější a krvavější horor, než by se dalo čekat a vedle toho je zde sociální podtext o výchově, školních podmínek, ale hlavně o dospívání a má to pobavující metaforistickej kabát a hlášky typu: "Myslela jsem, že mám chuť na sex, ale potřebovala jsem jen někoho roztrhat". Tempo však trochu slábne a odpornej vlkodlak to totálně zazdil, za mě 3,5*, ale přikloním se výš, protože zdejších 59% mi přijde málo. ... Zajímalo vás někdy proč nejsou holčičí vlkodlaci? ... Bylo by přeci nefér, kdyby se proměňovali v šílené, zuřivé kreatury dvakrát měsíčně... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Brigitte (Emily Perkins) nosila při natáčení paruku. (Stocki)
  • Když Brigitte čte knihu a zapisuje si poznámky, v televizi běží film I Bastardi (1968). (Stocki)
  • První premiéra filmu neproběhla v Kanadě ale na festivalu Fantasy Filmfest v německém Mnichově dne 1.srpna 2000, kanadská premiéra proběhla až o 41 dní později na filmovém festivale v Torontu. (Stocki)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama