Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nejsem rozhořčený fanoušek obou hlavních herců - i když oba herce Winonu Ryder i Richarda Gera mám hodně ráda - ale především si tak nějak umím představit jak se hlavní hrdina musel cítit.. Předvídatelnost příběhu nikdy neřeším jako všichni ostatní protože předvídat se dá cokoliv a můžete se zrovna trefit o tohle v tom filmu vážně nejde. Jak někteří upozorňují na přehnaný sentiment a tzv. "ušmudlanou lovestory" tak s tím naprosto nesouhlasím jelikož jisté aspekty, které byly jmenovány prostě k romantickým filmům patří a hlavně když se jedná o romantický film se špatným koncem. Pět hvězdiček ode mě film dostal především za herecké výkony hlavních herců, které vydaly na tři hvězdičky a ty zbylé dvě přidávám za hudbu a zajímavé pojetí příběhu - samozřejmě to mělo mouchy jako každý film...ale co na plat mě se to prostě líbilo!!Chtěla bych dodat, že s určitým nadhledem a vcítěním do příběhu či hlavních postav se dá užít každý podobný romantický film. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Je to taká dosť gýčovitá romanca, s množstvom záberov so zapadajúcim slnkom, s veľmi naivnou zápletkou a dialógmi a so silne slzopudnými scénami. Napriek všetkému sa na film pozerá celkom fajn, najmä vďaka okúzľujúcej Winone Ryder. Richard Gere tu celkom ujde, hoci nie som veľkým priaznivcom jeho herectva. Dobre obsadené sú aj niektoré vedľajšie roly, ako dcéra (Vera Farmiga), či chirurg (J.K. Simmons). Naopak obsadenie roly priateľa (Anthony LaPaglia), bolo šliapnutím do ..., pardon, vedľa. Ale treba dodať, že celá jeho postava je napísaná dosť stupídne, je priam stelesnením klišé. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát filmu méně hvězd, obecně mám totiž vůči romantickým americkým filmům docela averzi a všechny mi připadají pitomé a na jedno brdo. I tenhle se neskutečně vlekl, moc se mi nelíbil. Navíc Richard Gere prostě není sympatický. Vinona sice u mě taky nestojí nikde v čele žebříčku oblíbených herců, ale dívat se na ní dá a vedle Gera je sympatická. To, proč filmu dávám nakonec procent sedmdesát, je kvůli konci. Opravdu jsem čekala další trapný happy-end, ale ono nic!, což mě velmi potěšilo, protože já happy endy nemám ráda. Je to sice další tuctová romantika, jakých jsou stovky, ne-li tisíce, aale ten konec je apoň o něčem. Aspoň trochu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

2* je možno málo, ale z môjho pohľadu si to asi viac nezaslúži. Film má slabý dej, ledva priemerných hercov až na Winonu Ryder, ale tá sa mi páči v každom filme. Je to zdĺhavé, miestami veľmi nudné. Pár záberov je podarených, no to film nezachraňuje. Ešte, že som bol dobre vyspatý, inak by som pri tom asi zachrápal. Radím nepúšťať si film večer a hlavne ak sa vám chce spať. 46% ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Mno....na začátek nutno podotknout, že Winoně Rider to tady fakt sluší. I když mi Gere příjde neskutečně slizkej, tak druhé pohlaví z něho asi bude taky paf. Každopádně to k dobrému filmu nestačí. Co producenti věnovaly na jejich honoráře to vzali ve škatulce scénář. Příběh o milostném vztahu nenapravitelného sukničkáře, který si to rozdá s každou kterou vidí, a křehkou, hravou mladou dívkou umírající na metastázovanou rakovinu je neskutečně plitký, křečovitý. Strojené úsměvy herců často nahrazují nesmysly v příběhu. Místy jsou vztahy mezi přestavitely nesmyslně zamotané, a obalené mlhou nejasností, které potom dramaticky nevýrazně vyplynou na povrch, bohužel velmi pozdě, takže jsem se už pěkně nudil. Na Ryder je vidět, že se štítí šáhnout na Gere, což je směšné. A konec nevyznívá dramaticky, ale trapně. Některé seriály mají lepší dramaturgii i scenář. Jedinou hvězdu dávám za kameru, poklidnou atmosféru a Winonu ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama