Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Ten konec mě nakonec dostal a dal jsem tomuto filmu za tři hvězdy. Bláznivý sejf to zrovna není, spíš bych řekl že bláznivá banka, ale vtipné scény tu určitě nechybí. :) Hlavně ten konec jak ty tři to vykradou a pak se maj stát ředitelé banky a řeknou "KONČIM" s úsměvem na tváři no to mě dostalo. :D :D :D ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Není to až tak úplně komedie v tom pravém sova smyslu a ani to není až tak úplně krimi. Když už bych to nějak označil tak možná dobrodružný film. Moc vyloženě vtipných situací se zde totiž neděje a od krimi bych taky očekával trochu víc. Každopádně na zahnání nudy se tenhle film hodí asi úplně nejvíc. Není to žádná herecká ani příběhová bomba, ale kouká se na to docela dobře. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je spíš změtí spousty vtipných scének, které ovšem dokáží docela dobře pobavit a přitom se nejedná o zcela bezduchý a plytký humor (ačkoliv nějakou superchytrostí také nepřekypuje). A malé bezvýznamné plus za World of Greyhawk (z nostalgie k Dračímu doupěti ze základní školy). ()

cross 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie která měla našlápnuto na mnohem větší finální hodnocení - vždyť považte jenom to obsazení - Alicia je krásná a vypadá jako převtělení Meg Ryan, Woody a Paulo Costanzo vás prostě baví jen svojí přítomností a jako třešnička, John Cleese, který je se svým pitvořením jednoduše geniální... Pár úsměvných vtípků ale bohužel chabý scénář a nevýrazný střed filmu nezachrání a to i přes velmi milý konec... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Místní banka v malém městečku má tu smůlu, že se stane cílem všech tří zaměstnanců, kteří se rozhodnou zmocnit uložených cenností. Jenže ani jeden z nich netuší nic o plánech ostatních. A každý z nich má pro loupež jiné důvody ... Podobně nenápadné krimi komedie mám docela rád, protože si na nic nehrají, a mohou jen překvapit. A to se povedlo i Bláznivému sejfu (kdo probůh vymyslel takovýto název?). Nicméně mne bavilo sledovat jakým způsobem se všichni probíjí ke svému cíli - ať už to byl skvělý Woody Harrelson (se svojí kachnou), či Paulo Costanzo (se svojí depkou) a nebo Alicia Silverstone. Stejně tak potěšil i John Cleese, který si vystřihl excentrického milionáře par excellence. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama