Reklama

Reklama

Carrie 2: Zuřivost

  • Česko Carrie 2 (více)
Trailer

Vítejte na Vysoké škole Bates. Dnes se naučíme pravidlo číslo jedna: buďte vždy zadobře s Rachel Longovou. protože tahle dívka disponuje neovladatelnou smrtící silou! Rachel je další nezvladatelnou studentkou vysoké, která se zde chce za každou cenu udržet. Bohužel je přistižena při skandálním kanadském žertíku zinscenovaném skupinou sexem posedlých teenagerů, který skončí tragicky. Jeden z aktérů, který je policií povolán k výslechu, obviní Rachel z toho, že sama tento šílený žert vymyslela, aby ji veřejně ponížil. Avšak zahrávat si s Rachel je horší, než zahrávat si s ohněm. Je totiž pěkně rozzuřená a disponuje silou, která dokáže obrátit veselou party v šílený teror. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnešná premiéra. Ehmm čo som to videl? Po dopozerani tohto zvláštneho snímku som bol pekne mimo ako už dlho nie. Na jednej strane nie je to úplne zle. Na druhej strane nemalo sa to volať Carrie, keďže tento film s Carrie má akurát spoločne jednu herečku ( učiteľku) a flashbacky z Carrie 76 a takmer 100% kópiu toho istého príbehu. Dĺžka je 101 min čo za mňa dosť na to, že tento príbeh je 100% vytiahnuť z päty. Herecké výkony sú otras. Atmosféra filmu je na najnižšiom stupni aký sa dá nastaviť. Je to v podstate brutalnejsia Carrie a nič viac. Hlavne je to Carrie bez Carrie. Celkové hodnotenie za mňa je 20%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Škoda že hlavní hrdinkou nebyla ta holka Lisa co skočila na začátku z té školy a zabila se (Parádní scéna). Ta byla původní Carrie i dost podobná. Místo toho hraje hlavní hrdinku jakási nesympatická kráva navíc to že je atmoféra prvního dílu pryč by nevadilo ale aspoň se to mohlo držet stejného konceptu. tady to už od začátku všechno kazí Rachel je taková děvka že by šla na ples i se slepým takže jí to člověk i přeje. Co mě potěšilo je konec (v původní Carrie byl měkký tady je to docela masakr vraždí tam cd a různé podobné věci jen to mohlo mít více nápadů) Původní carrie bych dal 80 procent tomuto o 20 procetn níže. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nemám zrovna rád, když někdo vymýšlí pokračování na něco, co mělo být jen ojedinělé, tedy filmy podle knižní předlohy, ke kterým nebylo napsáno pokračování, ale filmový tvůrci si ho vycucají. Přesto Carrie 2 není nijak špatný film. Postavy jsou sympatické i nesympatické, jak mají být a závěr je docela hustej (některé způsoby smrti jsou fakt dobrý). Takže dobrý. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za závěr a sympataka Londona. Zbytek mi lezl na nervy. A hlavni představitelku asi vybrali záměrně tak hnusnou. Každopádně holka mi sympatická nebyla, její osud mi byl ukradeny. Proč vznikají takové filmy? Jen, aby parazitovaly na slavnějších prvních dílech? A kdyby to melo aspoň atmosféru, či náznak te atmosféry. Ono to nemělo nic, označení horor není vůbec na místě. :( ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nudné a zbytočné pokračovanie. Toto je jeden z filmov, ktorý nikto nepotreboval, nikto nechcel, len niekto si myslel, že je to dobrý nápad. Nie je v tom nič originálne. Jediná zmena je to, že osoba, ktorá bude chcieť pomôcť Rachel (alebo Carrie 2) nebude dievča, ale chlapec. Inak, je to presne presne to isté, mínus všetko čo robilo originál dobrý. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Amy Irving si ve filmku zopakovala roli Sue Snell z původního filmu Carrie (1976). (Terva)
  • Film měl původní název The Curse. (Terva)
  • Sissy Spacek dostala nabídku zahrát si cameo, ale odmítla. Záběry do minulosti s touto herečkou jsou původní záběry z filmu Carrie (1976). (Terva)

Reklama

Reklama