Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvanáctiletá Riley je doma v San Franciscu se svými rodiči. V tom však na dveře zaklepou potíže – u jejich prahu se objeví chlapec. Dokážou se matčiny a otcovy emoce vyrovnat s tím, že jde Riley na své první rande? (HBO Europe)

Recenze (60)

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film obstojí jen jako dovětek k celovečernímu filmu V hlavě – a i tehdy spíše jen oslabuje jeho vyznění. Křečovitou pointu očekávaného duelu sice zjemní chvilka manželské sympatie, přesto nemohu potlačit dojem, že jde jen o jednu z bezpočtu možných etud, jejichž humor spočívá jen v analogiích mezi jednáním a vnitřními procesy v režii příliš pravděpodobných postaviček. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl V hlavě, bude možná zmaten z těch koulí v hlavách jednotlivých hrdinů. Kdo viděl ví moc dobře kdo je kdo a k čemu :-). Mně tohle přijde mnohem geniálnější než celé V hlavě. Místo řítících se různých vzpomínek atd.. se mi tam totiž nejvíce líbily náhledy do hlav i mamce a tátovi. Tady je to jen o tom co se jim honí v hlavách, když pro Riley přijde hoch k ní domů... A nahlédneme i do hlavy samotného chlapce :-) Skvělé! * * * * * ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Wait! We were in a band."     Skvelý krátky bonus ku skvelému animovanému filmu V hlave (2015) (ten je treba vidieť ako prvý kvôli plnému pochopeniu). Je to hlboko ľudské a tým, že je to také zo života, je to aj veľmi vtipné. No a tí dvaja tínedžeri Riley a Jordan sú fakt "cool". ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Skvělý přídavek k Inside Out (2015), který klidně mohl být v závěrečných titulcích. Ve zkratce je tam vlastně všechno, co mě bavilo na celém filmu a je vidět, že Pixar tyhle krátkometrážní filmu umí taky. Respektive koukat opět na "Hlavu otce" a "Halvu matky" je prostě mnohem lepší než mnoho vtipu v původním filmu. Docela bych si přál dospělý animák, který by se zabýval tématikou pouze "hlav" dospělých. Myslím, že by to mohla být psina. (70 %) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* jedná se o předfilm nebo doplněk k oblíbenému animáku V hlavě, který jsem ohodnotil slabšími 3 hvězdičkami. A protože jde úplně ve stejném duchu filmu a žádný vlastní nápad nemá a klidně by mohl být jeho součástí, tak to tentokrát ke 3 hvězdám nevytáhne. Zkuste si ho zkouknout třeba tady [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama