Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Oproti hrôzostrašnému predošlému dielu je tu cítiť kvalitatívny vzostup. Má to viac deja ako predošlý diel a ono je to OBČAS aj vtipné! Pravdaže jeden vtipný okamih striedajú 2-3 trápne a jeden skutočne úbohý. Guttenberg má tu väčší priestor a pribudla Sharon Stone a to je len dobré. Čo dobré nie je, je fakt, že sa opakujú vtipy z predošlých dielov - Jones, Hightower a ďalší vykrádajú samých seba a ich blbosti už nie sú vtipné (teda ak niekedy vôbec boli). Obzvlášť u Michaela Winslowa je to vidieť. Ak to zhrniem, v rámci policajnej série je to nadpriemer a je to jeden z troch najlepších dielov (1, 2, 4). Ale stále je to slabý film. Každopádne presne tu sa končí minimálna kvalita série, to čo nasleduje potom, to je už iné kafe ... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se policie pokusí spolupracovat s občany, a to pomocí nového programu C.O.P. Hlášky jsou opět super, a i tento díl má co nabídnout. Harris, i jeho pomocník, opět rozjedou show. Mahony zde opět nechybí, a opět se drží laťku vysoko. Film poměrně rychle uteče. Hodnocení je průměrné u všeho. Poznámka: Poslední scéna je dojemná, a spojena s policejní akademií. Hvězdiček 3 ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Mahoney v akcii + akcia s balónmi to bolo celkom zábavné. Zvyšok by som však ohodnotil ako druhý najhorší film z tejto série. Štvrtý diel iba ukázal, že kvalita išla od prvého postupne dole. Ak by som to mal ohodnotiť presne je to niekde medzi dvomi a tromi hviezdičkami, v percentách by som tomu dal tak 44%. Scenár sa snažil, ale nie veľmi. ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem tento film považoval za blbej a dnes jsem došel k názoru, že s odstupem času už lepší nebude. Navíc ta baba, co působila jako Jessica Fletcherová, tak to byla pěkná vražda...napsala. Dobrá komedie se nedá stavět na vykradení starých vtípků z předchozích dílů, a demenci většiny postav. ()

Drakon 

všechny recenze uživatele

Zlomový díl (v tom špatném), spousta postav je tady naposled (především Mahoney), úroveň humoru pozvolna sklouzává do trapnosti, příběh jako by byl reciklován a upraven z předchozího dílu (místo zločinců, tlusťochů a japonců jdou k policii obyčejní občané) a přehnanost akčních akčních scén na konci nepůsobí dobře. Ale Sharon Stone to fakt sluší. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Sharon Stone (Claire Mattson) sa rozhodla účinkovať v tomto filme potom, čo sa jej rozpadlo prvé manželstvo. V tejto neľahkej životnej situácii sa rozhodla, že najlepšou terapiou bude stráviť nejaký ten čas s bandou komediantov. (beso74)
  • Na konci filmu vyskočí Tackelberry (David Graf) z dvouplošníku a nechá Zeda (Bobcat Goldthwait) se Sweetchuckem (Tim Kazurinsky) samotné v letadle. Když ale pak padají, je vidět, že na zadním sedadle, které by mělo být prázdné, sedí pilot řídící letadlo. (Hopkins)
  • V jedné scéně Proctor (Lance Kinsey) zastaví u veřejného WC a utíká vykonat potřebu. Jeho auto zůstane nastartované, ale když k němu v další scéně o pár vteřin později přijde Mahoney (Steve Guttenberg), tak už má motor vypnutý. (Pulos)

Reklama

Reklama