Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se podívala na HBO (či kde) na tenhle film. A ráda. Líbil se mi už tenkrát, líbil se mi i teď. Jedinou věc bych tomuhle filmu vytkla. Přesto, že mám ráda Umu Thurman, tak mi nepřijde až tak krásná jak ji "prezentují" v tomhle snímku. Štíhlá vysoká blondýna. Blbá jak Humlíčkův pes (omlouvám se Humlíčkovic psům:-)). A ještě na mě její postava působila chladně. To Janeane Garofalo, malá normální brunetka byla ta hezká v tomhle filmu. A hlavně jsem jí to co hrála věřila:-))) Takže když to vemu kolem a kolem, 4 hvězdy si tenhle film určitě zaslouží:-) ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Zavadzajuci nazov The Truth About Cats & Dogs napokon odhalil velmi prijemnu situacno zamennu komedijku ktorej nechyba vtip i nadhlad. Musim sa priznat ze som sa schuti zasmial, humor je decentny a inteligentny co sa ceni este viac v dobe ked si scenaristi nahovaraju ze cim viac vulgarnejsie, tym vtipnejsie. No a napokon hned uvodna sekvencia primorskej promenady s hudbou a la 30 roky minuleho storocia hned v uvode filmu naznacovali ze bodove ohodnotenie bude vysoke... prijemne prekvapenie. ()

Reklama

Mínós 

všechny recenze uživatele

Protože včera není dnes, chtělo by se říct. A protože někteří jedinci lidského druhu chtějí něco a nevědí co a chtějí být vším možným, jen ne tím, čím jsou. Nikterak objevná a originální, ale zato milá a místy docela vtipná historka se sympatickými hereckými výkony a chlap, který dá přednost Noelle před Abby, u mě není ani kočka, ani pes, ale s prominutím vůl. 6/10 P.S. Golfista: svatá pravda, ale moji psi jsou stejně nejlepší. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

V průměru se pohybující romantická komedie. Krásně však vybočuje postava Aby, moc se mi líbyla její usmutněná nejistota a odstup, jež možná nebyl jen hraný. Uma Thurman mě tady nijak nezaujala, ale špatná taky nebyla. Naprosto výborná scéna, kdy se z večírku uteklá Aby kouká na to jak její kamarádku svádí chlapec, kterého miluje. Celou událost pozoruje z úkrytu na ulici pouze ve stínech na skle jeho ateliéru, fakt dojemný. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie moc nemusím, ale když jsou romantický, tak to je teprve pořádný peklo. Šablona filmu, která byla použita už asi tisíckrát a určitě ne naposledy. Jediný co se mění jsou postavy, takže jsem měl pocit jako bych to už viděl asi 25x. Zápletka vskutku "originální" a konec naprosto "nečekaný". A ani Uma to nezachranila (kvuli ní jsem se na to podíval). No a ten zbytek jsou nudný nezáživný kecy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)
  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)

Reklama

Reklama