Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Pěkná, v rámci žánru lekce nadprůměrná záležitost a oddechovka, pokud jste muž/kluk a nemáte rád psy, odeberte jednu hvězdu. Děj příjemně odsýpá, film nemá příliš mnoho "hluchých" míst, vše v adekvátní délce a se sympatickými a "pěkně koukatelnými" herci Chaplinem a Garofalo, Nečekají vás sice výbuchy smíchu, ale na druhou stranu ani scény těžící z trapností a nechutností. Závěrem tedy: jako romantická duše se pobavíte, popláčete si (možná), zatleskáte si u finální scény a budete spokojení(é). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Golfista má naprostou pravdu, Hank (to je ten pes, kvůli kterému se to vlastně celé tak hezky semele) totiž opravdu nemá chybu :) Připravte si kapesníky, přátelé, protože když individuum jako já píše (za střízliva) v polovině filmu SMS (nemusí vás zajímat komu;)), ve které se dožaduje happy endu, sic se bude ze žalu muset opít, něco to o sentimentální síle filmu vypovídá... Janeane Garofalová totiž hraje tak krásně a tak smutně, že mi proti ní Uma Thurman opravdu přišla tak nějak ošklivější:) A málem bych zapomněl - music by Howard Shore. ()

Reklama

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná, příjemná, nenáročná oddechovka, která však dokáže mile pohladit na duši a ty výjimečně krásné světlé okamžiky její průměrnost nadlehčují.Je zajímavé sledovat nemotorného Briana a to, jestli ho víc okouzlí pohled na krásnou ženu nebo naopak inteligence té druhé.Scéna u Briana doma, kdy on jednu fotí a ta druhá je bedlivě pozoruje, je nezapomenutelná... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Brian se zamiloval do hlasu sympatické rozhlasové moderátorky Abby, která ho okouzlila svým nadhledem natolik, že spolu brzy vyrážejí na rande. Mlsné Brianovo oko potěší, že Abby má sexy postavu, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že se jí mozkové závity nějak pomaleji roztáčejí. Uťápla Abby za sebe totiž na rande poslala lehce zabržděnou dlouhonožku Noelle a zřídila tak v Brianově hlavě solidní zmatek. Vytvoření ideální ženy (transplantace Abbyna mozku do Noelliny hlavy) nepřipadá v úvahu a proto si bude muset zmatený sympaťák mezi dvěma svými fanynkami vybrat. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě osobní záležitost. Pro někoho to sice může být jen další tuctový vývar, ale já si nemůžu pomoct, pro mě je v tom něco víc... ------ Plus: Příběh, civilní a uvěřitelné herecké výkony -- Mínus: Zápletku by se možná hodilo obléct do vážnějšího kabátu než komediálního... ------ Recept: 100% námět ------´ Hodnocení: 95% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)
  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)

Reklama

Reklama