Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

r007 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vítejte v Empire Records!" V tomhle krámě vás obslouží partička sympatických teenagerů. Každý je z jiného těsta ale spojuje je láska k hudbě. Jako všichni dospívající i oni zde prožívají svá trápení všeho druhu. Deprese, průšvih z hazardu i zklamání z první lásky. Všechny podrží skvělý šéf, který je vždy podrží a společně brání obchod před prodejem. Tady jsou čtyři důvody proč si tak trochu zapomenutý film pustit..... za 1. báječná devadesátková atmosféra, za 2. melancholická dobová hudba, za 3. kouzelně nevinná Liv Tyler a za 4. vyléčí skvěle vaši špatnou náladu. 7/10 ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice nadějný, ale potom to sklouzlo do jakéhosi podivného slepence všeho a zároveň ničeho. Film s tolika zajímavými a na komedii dobře zahranými postavami, který má ovšem tak neskutečně prázdný scénář, se jen tak nevidí. Obsluha obchodu tam vlastně jenom 90 minut skáče, tancuje a poslouchá hudbu, což mi ovšem rozhodně nestačí. Taková nudnější, politicky korektnější verze Clerks, která neurazí ani nezaujme. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film, kterej ze začátku vypadá poměrně slibně, se promění na středněproudou sračkovitou hmotu, která do vás sype zásobníky klišé a chce se podobat jinejm takovejm typům filmů. Po hudební stránce mě tam cosi zaujalo, ale většina stála za prd (obzvlášť když tam nebyl ani náznak nějaké jiné hudby než kytarové a Rex Manning). Nic jinýho než happy end se nedá očekávat, takže i přes některé sympatické herce se to topí v žumpě plné hnědejch variací na nudu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja som film videl prvykrat len pred piatimi rokmi, takze ma minul v tom spravnom teenage veku, ale aj tak na mna zapôsobil dost silne. A to napriek tomu, ze filmy postavene na hudbe nemusim. Empire Records sice nie je muzikal, ale hudba tu ma velky vyznam a neraz velmi vyrazne znázornuje, co postavy citia. Necudujem sa, ze sa pre niektorych ludi stal velkou srdcovkou. Dnes uz film pôsobi dvojnasobne retro. Jednak kvôli samotnej muzike a zaroven aj kvôli miestu, ktore film oslavuje. Väcsinu predajni s hudbou zabil internet. Vdaka tomuto filmu si clovek môze zaspominat na stare dobre casy. Velkym bonbonikom je herecke obsadenie v ktorom je mnozstvo znamych xichtov a kazdy z nich ma nejaku peknu scenu v ktorej naplno zaziari. Pribeh je taky mix jednoduchych pribehov jednotlivych zamestnancov obchodu, ale funguje bezchybne. Vysledkom je taky ten ukazkovy film na zlepsenie nalady, pokial uz nie ste stary chren, ktory nad tym nechapavo ohrnie nos. 8/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Scenáristka filmu Carol Heikkinen dříve pracovala v Tower Records ve Phoenixu v Arizoně. (Marek#33)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)
  • V roku 2003 vyšlo DVD s názvom "Empire Records Remix, the Fan Edition", na ktorom sa nachádzajú aj predtým nevydané scény, vystrihnuté zábery a mnoho iných špeciálnych bonusov. (U_S_O)

Reklama

Reklama