Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Musím se tedy přiznat, že do tohle filmu se mi moc nechtělo a má to svoje důvody. Už předchozí trojka, se mi sledovala s obtížemi a tady je to celé umocněné. I tady opět sou ploché charaktery, nezajímavý příběh a snaha herců to aspoň nějak uhrát, je nulová. Ano některé masky a efekty, sou i celkem fajn, ale to nevyhradí to, že sledování tohle filmu byla regulérní bolest. Za zmínku překvapivě stojí, vyprávění dvou babiček, které s prorockým hlasem vyprávějí o dávných hrůzách, to bylo celkem poutavé a na tu chvilku, mně film zaujal. Ale naštěstí to pak zase přešlo, do té ubíjející části a já si oddychl, že nemusím tomuhle filmu, dávat víc než jednu hvězdičku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po příšerný trojce jsem si říkal, že už to horší bejt nemůže a je fakt, že čtyřka je o něco lepší. Samozřejmě, že je to už jenom o totálním ždímání námětu, který tak tak stačil na to, aby pokryl první dva díly, ale tohle jsem aspoň neměl chuť každou chvíli vypnout, ale i tak je to zbytečná záležitost.20% ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Ve ctvrtem dile prisel jeste nekdo dabelstejsti nez "Ten, ktery chodi nad brazdami" - spolecnost Miramax a jeji "drsnejsi" odnoz Dimension. Koupili prava na celou serii a udelali to co vzdy. Skrouhli rozpocet a inovovali :(. Takze zadny Gatlin, zadne tajemne bozstvo, nic. Misto toho vpodstate jeden barak a historka o malym klukovi. Ten zazracne obzivne a zacne vrazdit, bohuzel, deti jsou zde pouze jako staticka kulisa, vrazdy probihaji pusobenim nejake telekineze. Cela atmosfera depresivnich kukuricnych poli je pryc a tak jedine co Obitovi zustava je krasna Naomi Watts, ktera i kdyz neukaze spunty dokaze dokonale upoutat pozornost. Jen diky ni nejde hodnoceni do zapornych cisel. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je snad i škoda, že kukuřičná série zaujme hlavně tedy spíš hereckým obsazením dnes již známých (nebo již zapomenutých) jmen (mladičké Naomi to s brokovnicí docela sluší). Tenhle čtvrtý díl není nějak vyloženě špatný, jen je, jaksi, snad typicky devadesátkově, trošku unylý a nijak překvapivě zajímavý. Předvádí solidní jistotu, které snad i prominete fakt, že z celé kukuřičné zápletky v podstatě vybočuje, protože to není o Tom, jenž kráčí mezi řadami, ale pouhé pomstě ze záhrobí (být to natočeno dneska, už vidím ty komentáře, obviňující film z kopírování Kruhu a jiných asijských duchařin). Po těch letech, kdy jsem to viděl naposledy, mě ale docela překvapilo, jak je to krvavé. Myslel jsem, že je to v tomto ohledu skromnější. Jen škoda, že se Naomi nesprchovala, špindíra jedna :-). ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama