Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak, ako tretie pokračovanie Halloweenu iba ťaží z úspechu prvých dvoch častí tak štvrté pokračovanie kukuričných detí iba používa názov série, inak nemá z predchádzajúcimi tromi časťami nič spoločne. Nebyť vstupu, inak mimoriadne podareného v podaní dvoch stareniek, ktorý si spomínajú na malého kazateľa, ktorý k ním do Nebrasky zavítal by tento film s kukuričnými deťmi spájal už iba kosák (kosák, nie aj kladivo). V podstate toto je skôr Nočná mora kukuričných detí ale bohužiaľ aj nočná mora priaznivcov série. Kedže nás nie je až tak veľa, tak sa budeme hrať, že sa tento skutok nestal, tak ako sa Zmätkovič hrá, že nepovedal, čo dosiahli vraždou hyeny. 15% za starenky... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl určitě není žádné veledílo, ale já mám z něho lepší pocit než z jeho dvou předchůdců. Zřejmě hlavně díky Naomi a jejímu poctivému výkonu. Najde se tady spousta nesmyslů a nelogičností, ale po dlouhé době jsem si zase užil slušnou atmosféru a zajímavé vraždící scény, které určitě stojí za povšimnutí. Pro mě je to trošku lepší průměr. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Měl jsem strach, že tam nebude žádná kukuřice, ale je tam sice jen na poli a jen občas ,ale naštěstí tam je. Příběh je hodně fádní a je jasné hned co se bude dít. Grace přijíždí domů, protože mámě hrabě má noční mury a odmítá vycházet z domu. Děti začnou cvokatět jelikož už nejsou tím čím byli ,ale jsou posedlý. májí vysokou horečku a sem tam někoho zabijí. Jeden tatík to vezme do vlastních rukou a Grase si vezme na pomoc. Atmosféra je hodně nevyrovnaná na horor až málo děsivá. Na koukání to je, ale díra do světa určitě né. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno