Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...v popise je uvedené horor,thriller....neplatí ani jedno...záver z filmu ostáva len jeden :trápnosť - samé jačanie,behanie zabijaka s nohou na ovládanie...mladí idú na nejaký ples a keď sa vracajú za dve minuty sú v temnom lese, kde zablúdia a zrazu chalúpka...to,že sa rozdelia,aby ich ľahšie zmasakrovali je "úžasne prekvapivé" ... Renée Zellweger, Matthew McConaughey musia byť" pyšní "na svoje začiatky...nič napínavé ani hrozné -ako veľmi slabá parodia na horory ? ani to nie ...suma sumarum -som rád,že som to dopozeral-poznamka pre seba"toto už nepozeraj viackrát.. ()

Reklama

Paldiny odpad!

všechny recenze uživatele

Chirurgicky presný útok, z ktorého vám bude zle. Úroveň scenára najvystížnejšie vystihuje replika ("Mám suprový nápad, čo keby sme sa teraz vybúrali a všetci v aute zomreli, napísali by o tom pesničku“) a podobných periel je tu neúrekom. Navyše nepochopíte jedinej scéne. Chlapík zabuchne dvere psychopatovi s puškou a ide na záchod. Je to smiešna, trápna, blbá a najmä do neba volajúca magorina, ktorá o horor či komédiu ani nezakopla. Do toho mdlá študentka Zellweger, McConaughey závislý na kofeíne a transvestita, čo bol kedysi Leatherfaceom. Predĺžená režisérska verzia musí byť sadomasochistické opojenie. A ešte niečo, film odhalí vraha Kennedyho. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a nechtěl jsem věřit, že by to byl až takovej shit, no a ono je to fakt katastrofa :-) Naprosto debilní scénář, k tomu nulový napětí, nulová akce, žádná krev a Leatherface je tlustej uječenec. Jediní kdo se snažili byli Renée a Matthew, taky se jako jediný vyhrabali z týhle filmový žumpy do první ligy. Tohle prostě není ani horor ani komedie ani drámo, nic co by stálo za to. Je to jen vyprahlá ujetost, která jen nudí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama