Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fňuk muselo to přijít...tohle už neokecám ani já. Katastrofa tenhle film ale zase na druhou stranu...super komedie...Jako utíkat před autem po cestě když všude kolem jsou stromy kam se můžu schovat to ještě poberu...ale že René a Meťů po tomto skvostu a výkonu prorazej to by tehdy nečekal asi nikdo avšak možná to je díky jejich rvačce o dálkový ovladač na Matthewovu nohu...to jsem opravdu řval smíchy...Z Leatherface je total žena !!! Blbec co míří na namachrovaného klaďáka ho před sebou žene do domu tím způsobem že mu klaďák ležérně zavře dveře před nosem, nahodí ramena a jde se vyčůrat. V koupelně uvidí mrtvolu a řekne...juj to jsou věci asi bych měl jít radši pryč toto místo jest nějak divné...Nežertuji toto vše a mnohem více ve filmu potkáte...CO TO SAKRA JE? Už vím...MASAKR :D A to totální... ()

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

O čem tahle magorská ujetina vlastně je? Šílená rodinka v lesích straší Zellwegerovou motorovou pilou a rozšlapáváním lebky její kamarádky. Což o to, námět by to byl dobrý na pořádnou gore akci, jenže zdejší zpracování je tak ubohé áááááááááááááááá uřvané, to se fakt nedá vydýchat. Ani nevím, jakou roli tu vlastně měl sehrát muž z limuzíny?! ()

Reklama

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama