Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Chcete-li zhlédnout nepříjemnou (a nervy drásající) hororovou podívanou, tak se tomuto lacinému braku vyhněte obloukem. Pakliže Vám ovšem nevadí přehlídka klasických hororových klišé v kombinaci s naprosto retardovaným scénářem a vypatlanými postavami, tak se nebojte dát této komedii (nebo snad parodii?) šanci - pobavíte se totiž opravdu královsky :) Plusové body navíc přidává fakt, že se tahle šílenost nebere ani trochu vážně, zásluhou čehož mi snímek připadá mnohem stravitelnější, než jsou všechna pokračování / prequely z let 2013 až 2022 :) PS. Když mohl být v Halloweenu 5 tajemnej chlápek v okovanejch botách, proč by zde nemohl být tajemnej frajer jezdící v limuzíně? 50% ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně po dosledování mi hlavou bleskla myšlenka, jestli náhodou čtvrtý "Texasák" nemá být geniální parodie s přesahem, založená na sociálním experimentu, jestli opravdu pod slavnou značkou je možné prodat divákům stupiditu, která má nulové napětí, strašidelnost a gore, navzdory názvu v ní nikdo není zmasakrován motorovou pilou, z ikonického zabijáka dělá transvestitního šášulu, straší sečtělým vesnickým buranem a sadomasochistou s hydraulickou nohou a hraje si na vypointovaný příběh za pomoci trapného závěrečného zvratu. Potom by vlastně ta galerie tupých neživotných postav, věřících sebeprůhlednější lži, pokud je zopakována vícekrát po sobě, byla odrazem diváků samotných. Ale pak jsem si uvědomil, že takovou ambicióznost a rafinovanost od tvůrčího týmu opravdu očekávat nemohu. Ne, tento TCM je hloupý, povětšinou nudný, nekonzistentní a uječený brak. Jedna hvězda za perfektně úchylného Vilmera, jehož McConaughey podal natolik sugestivně, že by se v seriózněji míněném exploitation horroru mohl stát žánrovou ikonou a scény, při kterých fyzicky a mentálně terorizuje protagonisty, jsou chvílemi opravdu nepříjemné na pohled. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo slibně, bohužel pak nastoupil McConaughey se svou robotickou nohou na dálkové ovládání, transvestit Leatherface, "organizace, která vše ovládá". Korunu tomu nasadil chlap v černé limuzíně, kterému cosi podobné bradavkám vyrostlo z břicha. Divím se, že to Nova zařadila do vysílání. Dno. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama