Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečný masakr. Celej film jsem nahlas trpěla ať už kvůli absolutní demenci všech postav ve filmu, vyprcanýmu ději nebo tomu co se stalo s Leatherfacem. Když se objevil načančanej se šminkama v krásných šatech tak jsem to nevydržela a potupně vrhla. To jsem nevěděla že vrchol teprve přijde. Souboj o dálkovej ovladač mezi mužem a ženou asi zažil každej kdo má svou drahou polovičku. Souboj o dálkovej ovladač , kterej ovládá robotickou hnátu to už je jiný kafe. Ano opravdu se v tomto filmu porve Renééé a Matthew o ovladač ovládající jeho hnátu. Chápete to?? V Texaském masakru, kde je Leatherface transka jako hrom je vrcholovou scénou bitka o ovladač. Po filmu jsem se schoulila v koutě a hystericky brečela dokud po mně Alík nehodil čokoládu. PS : Varoval mě, že je to blbost...že já kráva nevěřila... ()

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama