Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy. Jenže jsem se na film podíval ještě jednou a usoudil jsem, že se nejedná o tuctovou komedii, na kterou se podíváte, spotřebujete ji, párkrát se zasmějete a řeknete "dobrý". Zde jsou fakt slušné gagy, hudba devadesátých a dva ujetí bráchové, kteří si neustále myslí, že jsou cool. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Byla to teda řádná demence, ale místy vážně hodně vtipná. Jenom se mi zdálo, že režisér mohl trošku ubrat z děje (který stejně byl jakože nebyl) a zatlačit víc na fóry. V tu chvíli by totiž Noc v Roxbury stoupla mnohem výš a stala se tak parádní komedií. Takhle je to jenom lehce nadprůměrná blbost s pár povedenými scénami. 70% ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Humor přesně podle mého vkusu, můžu se na to koukat pořád dokola a řezat se budu stejně. Sahal ste mi snad někdo během psaní tohoto komentáře na zadek? Nemůžu se vyvarovat pocitu, že lidi co to tu hodnotí 1* a míň vůbec nepochopili, o co ve snímku jde, proč je tak natočený, celou tu geniální absurditu, tss tss tss. ()

ladyDOOM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle humor mi teda vážně nesedí! Zvláští ale, že baštim Klub sráčů, když hlavní hrdinové byli ještě vetší debilové, než tady. Hold asi čím více, tím lépe (alespoň co se debility týče). Nějakým záhadným způsobem však došlo k trojnásobnému přehrání filmu za sebou, takže za každé přehrání jedna * , ať nežeru... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch crazy buddy komedií z přelomu tisíciletí, která mě ale dlouho míjela. Na Jesseho a Chestera to sice nemá, ale Kevina a Perryho to v klidu strká do kapsy a ano, jistě, je to debilní a hloupé, ale když je člověk naladěn na správnou vlnu (nejlépe v kolektivu podnapilých přátel), celkem se i zasměje...70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama