Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jednoduchá, zábavná a oddechová teen komedie s výbornou hudbou a sympatickou a komickou dvojicí. Mnoho střeštěných scén, které díky Willu Ferrelovy, Chrisu Kattanovy a fitnes boy Lochlyn Munroovy přidává na více komediálnosti. Jestli máte rádi film typu Blbý a Blbější, tak by se Vám Noc v Roxbury mohla velice líbit. Jen škoda, že o 2 roky později vznikla nechutná kopie s názvem "Klub sráčů", která je u nás více známá než tento ve všech směrech povedenější filmek. Jinak stručně řečeno: bavil jsem se královsky a mé hodnocení silné 4 hvězdičky... ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně pecka. Sice budete mít mozek po celou dobu v klidovém stavu, ale na druhou stranu se vážně dobře pobavíte. Sice jsem se u toho smíchy nepopadal za břicho, ale vnitřní uspokojení bylo veliké. Nezapomenutelné jsou taneční kreace a s nimi spojené strategie jak navázat kontakt s ženami. Musím pochválit i hudební stránku filmu, nostalgie po megahitech mého dětství je veliká. :-) ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Will Ferell je rozhodně naprostý retard, mongol, žalostný idiot, debil, trapák, slizoun a ubohé hovado. A proto ho mám rád. A tahle komedie je téměř genitální! Kdo by nevzpomněl, jak jako lůzr obrážel ve čtrnácti vesnické diskotéky na fichtlu, jako správný drsňák preferoval Landu a Ace of Base, protančil nejedny střevíce od babičky, sáhl slečně Žofii vzadu za hospodou na kundu, dostal přes obličej od automechanika Roberta, poprvé se ožral do mrtva magickým okem a poblil se do mušle. Ach to mládí. Položme si otázku, proč je, kurva, tenhle film v modrých? Odpověď je překvapivě jednoduchá: Rozhodně ho lze považovat za urážku yntelektu všech upjatých filmových fanánků z místní růžové lobby, zpod jejichž elastického tílka vyčuhuje cedulka se značkou HOMO. A to i přesto, že tam konečně někdo někomu sahá na zadek. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti některým hodnotitelům sí myslím, že natočit idiotskou komedii byl záměr. A mně to místy opravdu velmi pobavilo. Rozbíjení okýnek hlavou cukající do rytmu Haddawayovy hitovky je super. Po shlédnutí scén s Richardem Grecem a při vzpomínce na uctívání Emilia Esteveze přidávám jednu *, ačkoli je to na tuhle komedii možná až moc :-) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů, stejně jakožto nechápu hodnocení v globálu. Night at the Roxbury je zkrátka naprosto PERFEKTNÍ podívána, s EXTRÉMNĚ nabušeným soundtrackem, a dvěma TOTÁLNIMI machry v hlavních rolích. Plný počet! ***WHAT IS LOVE?! BABY DON'T HURT ME, DON'T HURT ME, NO MORE!*** ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama