Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má koule! Pokud po ní budete vyžadovat extra silný příběh, dokonalé herecké výkony, super akci a nějaký hloubější děj tak zde pohoříte. Toto je klasická komedie, která slouží jako odreagovačka po špatném dni. K tomuto účelu slouží dokonale. Již od začátku poznáte, že tato komedie je úlet, který se ani nechce tvářit vážně, což si na této komedii cením. Hlavní dva představitelé jsou parádně trhlí a Will Ferrell je blázen od pohledu, tato role se mu opravdu povedla. Perfektně zvládnuté vedlejší role, přes otce hlavních dvou hrdinů, Duncana jako vyhazovače, Lochlyna Munra jako neodolatelného trenéra fitnes až po moji nejoblíbenější vedlejší roli Chazze Palminteriho trpícího stihomamem, že jeho zadek je středem vesmíru. Spousty legendárních scén, které můžete vidět každou chvíli a stejně se jím budete smát. Navíc celý film doprovází neodolatelná taneční hudba z 90. let, která spraví náladu. Dabing se pro tento film dokonale povedl. Moje hodnocení 75%. "Šaháš mi na zadek!?", "pane z toho místa, kde právě stojím je to fyzicky nemožné", "znám tvý fígle!" ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Menší podobnost s Klubem sráčů tu je, je to skoro stejně debilní. Ale Noc v Roxbury vypadá lépe ve všech ohledech. Štáb odvedl lepší práci, herci zahráli dementy lépe a scénář nepokulhává na kde jaké trapné blbosti. I tak jsem se zasmál málo kdy. Nejlepší na značce Noc v Roxbury je legendární video s Jimem Carreym. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Klasická komediální taškařice s neuvěřitelně trapnými dialogy, stupidními postavami a standardním pseudo-dějem... Ale, lidi, tohle je film pro odpočinek, pro pobavení a pro zasmání, což se mu u mě prakticky povedlo. A ohledně těch stupidních, psychologicky laděných vykecávaček - nepřekousnul bych je, ale mám pocit, že to byl záměr. Jestli ne, tak jedna:nula pro scénáristy! Kvalit scénky ze S. Night Live film zdaleka nedosahuje, ale rozhodně jsem se necítil zhnusen! ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Noc v Roxbury vypadá jako komedie bez nápadu, která nemá takřka žádný děj, ale stala se kultovní komedií, ve které jde o to pobavit se na klasické diskotéce. A to je podle mě už slušný důvod, proč tento film brát jako party movie pro pobavení. A v tomto ohledu se jí to daří velmi dobře. V jakém jiném filmu uslyšíte snad všechny vypalovačky devadesátek, a dva bratry-pařmeny, kteří jsou vysmažení, až jsou strašně zábavní? Hlavní dvojice totiž naprosto přesně zobrazuje diskotékový typ člověka, kterým jsme byli nebo jsme doteď. Je to prostě jen zábavný film, který pobavý i po takřka patnácti letech a ke kterému se budu pořád rád vracet. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Supr ústřední song, nutí mě kejvat do rytmu palicí, stejně jak činí hlavní hrdinové. Některé hlášky dobře pobavily a Ferrell je tu celkem zábavný, ačkoli ho normálně zrovna nevyhledávám. Jako celek ale žádný zázrak, ačkoli věřím, že se najdou tací, kteří film považují za kultovní, no rozhodně je to koukatelnější než Waynovo světy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno