Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter, Michael a Jack kdysi našli po jednom z divokých mejdanů za dveřmi kočárek s malou Mary. Museli se o ni začít starat a přes počáteční zmatky se do ní zamilovali. Nyní přišel čas podívat se, jak to bylo dál. Opět se můžete setkat s malou Mary Benningtonovou, která má hned tři tatínky, staré mládence, kteří s ní a její matkou Sylvií žijí pod jednou střechou. Jejich rodinný život se zdá harmonický, i když nepříliš tradiční. Sylvie však pomalu začíná uvažovat o tom, že by se měla vdát. Jenže Jack, který je faktickým otcem Mary, se jí nejeví jako ideální partie, a navíc ho nemiluje. Miluje totiž Petera. Snaží se trojici kamarádů naznačit, jak se věci mají a že by měli odejít (tedy až na Petera), ale ti její signály neberou na vědomí. Jejich štěstí se zhroutí v okamžiku, kdy Sylvia, poměrně uznávaná herečka, přijme nabídku vystoupit na londýnské divadelní scéně ve hře režírované jejím přítelem Edwardem. K hrůze Petera, Michaela i Jacka přijme nejen roli v divadelní hře, ale v záchvatu zlosti také Edwardovu nabídku k sňatku a chystá se s Mary natrvalo přestěhovat do Anglie. Když se nešťastní tatínkové vzpamatují ze šoku a zjistí, že bez Mary je jejich život nesnesitelně prázdný, vydají se přes moře, aby překazili svatbu a přivedli svého „malého andělíčka“ zpět domů. (TV Nova)

(více)

Recenze (42)

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezávadná rodinná komedie, která se celé rodině musí líbit. Tři muži a jedna žena se starají o šestileté dítě a je jen otázka, kdo si mladou maminku vezme za ženu. Bude to klaďas nebo záporák? Je tu humor, láska i cit, děti i dospělí si tento film mohou oblíbit. Klasická americká pohádka o tom, jak dobro a láska vždy vítězí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Francouzští tvůrci se k tomu nějak neměli a tak na to sáhl Hollywood. Máme tu tedy volné pokračování neméně úspěšného amerického remaku úspěšného stejnojmenného francouzského filmu, kde Mary povyrostla a její maminka se chce vdávat. A co na to tři kamarádští pánové? Peripetie kolem toho mohou začít. Na první pohled je na snímku vidět žánrová změna. Ztřeštěností ubylo, zato tu nastoupila romantická šablona. Humoru je tu však samozřejmě stále více než dost, i když příběh krapátko zvážněl. Je však stále zábavný. Tvůrci šli dějově dál a kupodivu se v ničem od minula neopakují. Bývaly to krásné doby, kdy se točily vkusné komediální filmy bez používání fekálních vtípků, které nestárnou a i po tolika letech dokáží svým přístupem pobavit. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Je to klasická rodinná komedie podpořená dobrými herci, celkem zábavným dějem, milým příběhem a doplněná několika humornými postavičkami (viz třeba anglický sluha a "ředitelka školy, z níž již dvěstě let vycházejí nejlepší anglické dámy z dobré společnosti" včetně jí samé). Co mi ale přijde úsměvné je, že i když Amíci v devadesátým udělali druhý díl remaku, Frantíci udělali ve třetím roce (2003) druhej díl originálu. Jinak to není ani špatná ani dobrá komedie, hluchý místa se střídají s dobrými a semotamo s nějakým opravdu zábavným. Herce mám všechny vesměs rád a jak už jsem výše zmínil, tak čtvrtá hvězda je jenom pro anglického sluhu. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Když se něco újme, je třeba dojit, dikud to jde. Naštěstí sendojilo jen jednou. Minulý film byl fajn. Sice nic moc extra, ale fajn oddechovka. V tomto dílu dítě povyrostlo a je z něj mladá dáma? Dáma, no....? Ale už to není ono. Sranda s malým Matýskem vs starší Kačenkou - myšleno obrazně při paralele s filmem S tebou mě baví svět, je rozdíl.... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nesnáším americké remaky francouzských filmů, zvláště tehdy, pokud mě ani originál nepřivedl k úžasu. Tohle pokračováni jednoho takového remaku jde ve stopách svého "povedeného" předchůdce. Jinak řečeno jsem byl zklamán. Ale možná je to i tím, že já nejsem zrovna typ, který by miloval podobné rádobyzábavné rodinné komedie. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama