Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o něco šílenější, než jednička, ale v tom dobrém smyslu, a dost možná je to vlastně i nejlepší díl celé série. Tentokráte už naši "All stars" partičku z prvního dílu vidíme komplet v akci a Hightower tak může házením míče uzemňovat soupeře, Johnson předstírat zvuky vrtulníku a samopalu. Náčelník Lassard si tentokrát bere na většinu času volno a dostaneme místo něj tak jeho bratra, ačkoliv jejich společná scéna v restauraci je dost možná nejlepší z celého filmu "Ta ryba se vaří - Chcete jí smaženou?". Nedorazil ani poručík Harris a místo něj dostaneme podobně laděného Mausera, kterému Mahonney pořádně zatopí. Hofně povedenej je přihrátej poskok Proctor, kterej teda splňuje všechna možná klišé dané postavy, ale pobaví dobře. "Až budu kapitán, budu potřebovat asistenta. A víš koho? - Ne - Tebe, ty vole". Záporák Zed je totálně přestřelenej, nejvíc by obstál jako dvojník Slávka Boury, ale do kontextu filmu skvěle zapadá. Celkově hodně dobré pokračování, které dokázalo využít silných stránek jedničky, vytáhnout do dalšího dílu většinu nejlepších postav a zbavit se některých s menším potenciálem. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)

Reklama

Reklama