Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekl jsem prsa místo meč.“ ,,To je běžný přeřeknutí.“ Kvalitou je to podobné jako druhý film, takže vtipných momentů je méně než v legendárním prvním dílu, nové postavy už nejsou tak sympatické a ty staré mě zase přišly, že nemají co hrát. S příběhem si scénárista velkou práci nedal, soupeření dvou akademií se zvrtne na pár vzájemných naschválů a jednu zbytečně dlouhou závěrečnou honičku. Ale abych jen nekritizoval, tak kadet Zed a jeho šílené grimasy a skřeky mě pobavily velmi pěkně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou třetí Policejní akademie je to, že pouze recykluje nápady z předešlých dvou dílů, nepřináší absolutně nic nového, kupodivu chyběl i nějaký pořádný záporák, který by film zase o kousek pozvedl. Téměř se nezměnilo ani herecké složení, opět tady máme několik starých známých tváří, plus několik nováčků, z kterých vynikají především uřvaný Zed a snaživý Sweetchuck, kteří zde mají patrně ty nejlepší a zároveň i nejvtipnější scénky. Tyhle dvě postavy se dají reálně považovat za jedinou novinku, jinak film nenabízí prakticky nic, co by divák neviděl v předešlých dílech. Třetí díl jen potvrzuje sestupnou tendenci celé série, co se kvality týče, stále se však jedná o docela povedenou podívanou, která stále dokáže dobře pobavit. 6/10. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Podarené skoro ako jednička, ibaže to nemá celistvý dej a film je iba rad podarených scénok, z ktorých sú niektoré vtipné, inokedy trápne. Stará partia už nemá toľko priestoru na úkor nových postáv, z ktorých sú niektoré absurdnejšie, než tie pôvodné. Film je to priblblý, ale ako odviazaná zábava funguje dosť dobre. ()

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (21)

  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)

Reklama

Reklama