Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, děláte si srandu ?? Sedm set dolarů za taxíka ?? Kde jsi ho stopnul ?? V Jokohamě ??" ;) Moc podobně vtipných dialogů sice nenajdete ani zde, ostatně na nich Policejní akademie opravdu nikdy nestála, když si vystačila s naprosto hrubozrným přízemním humorem, kupou trapností a převážně slapstickovými gagy, nicméně co do kvality a zábavnosti Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku, pomineme-li celkem slušný první film, všem ostatním zástupcům téhle skoro až nekonečné série dost symbolicky natrhla prdel.. Suverénně nejlepší díl a zároveň vůbec poslední film režiséra Jarryho Parrise navíc zdobí výborná závěrečná honička i několik parodických citací jiných skvělých snímků, s Psycho scénou ve sprše v čele.. Není to sice povedená záležitost od A až po Zed, ale ani ten tu dokonce není tolik otravný jako jindy, a dokonce i jednou dvakrát opravdu pobaví.. Moc by mě zajímalo, kdo přišel s nápadem obsadit tohoto jinak výborného komika i režiséra, totiž Bobcata Goldthwaita, do role jednoho z největších magorů - Tohle skutečně není lichotka !! - filmového plátna.. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přestože šel tenhle díl s kvalitou již trochu dolů, jedná se o vcelku dobře zvládnutou komedii. Nijak zvláště originální námět umožňuje autorům spojení všech známých postav, díky čemuž není velkým problémem opět klasickým způsobem rozpoutat bránici. Největší problém je tak v tom, že všichni hrdinové jsou nám již známí. Žerty tak nemohly vycházet jen z jejich charakteristických vlastností, neboť to by bylo poněkud trapné. Docela rád bych napsal, že s tímhle problémem si tvůrci hravě poradili, ale lhal bych. Na svěží vtípky tu opravdu nenarazíte a vše se odehrává v již známém konceptu. Jediné štěstí je, že některé situace jsou stále směšné a můžeme se jim opravdu od srdce zasmát, bohužel jich není až tak moc. Jedinou jasně patrnou změnou je tak návrat Zeda, který bych označil za ten nejlepší možný nápad, neboť právě on je dle mého názoru tou nejzábavnější postavou celé série – a rozhodně za to nemůže jen jeho chování. Jelikož v předchozím díle vystupoval jako šílený záporák, kterého nelze nijak jasně zaškatulkovat, nepůsobí jeho přechod na dobrou stranu nijak kostrbatě, ba právě naopak, jedná se stále o toho samého uřvaného chlapíka. Každopádně tomu ale něco chybí, jak už zde někdo chytře napsal jedná se o jiskru, která byla tou největší sílou předchozích dílů. Spíše z nostalgie hodnotím 80% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava. Ve městě jsou dvě akademie a má zůstat jen jedna. Proti sobě stojí Lassar a Mauser, který piluje své řiťolezectví. Lassard se nevzdává a povolá své nejlepší kadety jako instruktory a s nimi pár nováčků - Facklarovu ženu, kung-fu mistra z Japonska (nezapomenutelná romantická scéna s Callahanovou), Tackleberryho švagra a hlavně úžasnou dvojici z druhého dílu - prodavače Sweetchucka a šílence Zeda. Jak to tak bývá, ti vořou co jde, ale ve výborné závěrečné akci se záchranou guvernéra zachrání vše na poslední chvíli. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)
  • Hra, kterou postavy hrají v dispečinku, je "Paperboy" na počítači Commodore 64. (Stejšn)

Reklama

Reklama