Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre mňa druhý najlepší (americký) animovaný film. Skvelý dej (silný-emotívny-vtipný) dobré tempo (zápletky sú na úrovni) postavičky sú roztomilé a úžasné (rôzne hračky si získajú obecenstvo) a podmanivá hudba si z vás urobí úlovok (Oscar za pieseň je len tomu dôkazom). Animované kráľovstvo hračiek si opäť našlo svoju cestu k nám-divákom a my sme mu za to vďační, že nás svojim posolstvom pokorilo. Toy Story ako trilógia je sám o sebe už animovaný kult. Vďaka prístupu, ktorý bol vydretý pre obecenstvo, nie pre peniaze. To robí z tejto animovanej série poklad, a to nie len pre ratolestí...95% ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho dvakrát více, kvality skoro stejně. Nejde říct, že bych byl zklamaný, ale jistý pocit "hry na jistotu" nebo "uděláme to samé s dvojnásobkem postav" přetrvává. I samotná stopáž 92 minut je hodně titěrná a možná něco naznačuje, já však přes 4* jít nemohu. Ani kvůli hromadě odkazů (sw,2001, ...), Jessie a koníka. Toy Story 2 nikoho neurazí, ale mě osobně ani nedonutí se k němu úmyslně často vracet. Potřebuji být překvapován. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)
  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama