Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět vynikající záležitost animovanýho světa hraček! Oproti jedničce se zde už trochu víc tlačí na pilu. Vše je víc propracovanější, máme tu nový kamarády do party, máme tu opět trochu toho animovanýho napětí, ale hlavně nechybí Woody a jeho paranoia... Ten kluk kovbojská prostě musí mít pořád tu svoji pravdu. Tak tvrdohlavou hračku jen tak nepotkáte! No nic. Pohádka je to moc pěkná, zamilovala si ji i moje dcera, což je pro mě samozřejmě taky hodně důležitý a jen podotýkám, že Pixar a Toy Story, to je jedna velká BOMBA! Vzhůru do nekonečna a ještě dál! 85 % ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Lehce vylepšená animace, zlepšená fyzika, povedenější příběh, dospělejší vtípky, perfektní hlášky. Jednička byla možná průlomová, ale dvojka je akčnější, zábavnější, napínavější a vtipnější... Prostě lepší! Technologie jde sice dopředu, ale Toy Story 2, ani po více než 10 letech nestárne! Těším se na trojku ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)
  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)
  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)

Reklama

Reklama