Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Didon.pipi odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem divnej, ale nemám rád chlapy, co se převlíkají za ženský! Fakt se na to nedá dodívat do konce, někde v půlce buďto usnete, nebo s myšlenkou na idioty, co točí rádobyamíckékomedošky a myslí si, že vydržíte všechno, přepínáte rychlostí televizního maniaka kanály, chtějíc uniknout té hrůze a pokud se dodíváte, neuniknete, bude vás to pronásledovat a neznám zaklínadlo, co vás z toho dostane....... ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Film si pamatuju z dětství, kdy se mi líbil, a přijde mi, že je navržený právě hlavně pro mladší diváky. Je to strašná blbost, ale takové komedie bývají. Tato má svůj nápad a svoje kouzlo, ale oproti jiným filmům by cokoli nad 3 hvězdy bylo nefér. Po zhlédnutí dvojky, která na 3 hvězdy podle mě má musím zde udělit pouhé 2 hvězdy... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Komedie jako taková mi sedla. Lawrence tam není úplně za idiota a líbil se mi vývoj masky (v  první interakci nemá vůbec protetiku rukou ani nohou). Co mi přišlo debilní až na půdu, je naprosto nulová podobnost masky s “originálem”. Jako nechápu jak kdokoliv z okolí (kdo jí zná) mohl zbaštit, že je to ona. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná hovadina, kterou má pod palcem Martin Lawrence, jehož od tohoto okamžiku skutečně nesnáším. Nejenom že kostra filmu je vlastně vykrádačka, jak mnozí říkáte Mrs.Doubtfire, (ten film mimochodem taky nemám moc v lásce) ale z celého námětu si Agent v sukni vybírá ty nejnechutnější a nejtrapnější scény. Za co vlastně dávám tu hvězdu? Raja Gosnell mohl udělat dobrou komedii, ale okolnosti mu zlámaly vaz... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No už to tu bylo a jmenovalo se to Mrs. Doubtfire: Táta v sukních. Tenhle film za ním ve všech ohledech zaostává, navíc Martin Lawrence ani náhodou není Robin Williams a některé scény jsou příšery (třeba porod, vaření), ale jiné scény mě dokázaly dostat (hodina karate), takže na úplný odpad to nevidím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama