Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi dávno viděl, a moc se toho nezměnilo, kromě mého předsevzetí "gotta comment 'em all". Hodnocení zůstává, jen komentář doplním a to díky tomu, že jsem měl to štěstí/smůlu/whatever to shlédnout znovu jako kulisu k noční práci u PC. Terry Crews pobavil, jen jsem nějak zpětně poznal (a docenil) že tam hraje Jamie King a hlavně Jenny Carpenter! Po několika letech s Jenny jako Debrou to byl trochu nezvyk, ale co už. Ve výsledku jako kulisa dobrý, ale do třetice to opravdu vidět už nepotřebuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďaľšia odporná transexuálna úchylnosť. Zdá sa mi, že v poslednom čase začalo byť v obľube u tých najprimitívnejších filmových konzumentov, keď môžu sledovať ako sa chlap prezlečie za ženskú. To mi je fakt zábavné. No do popuku... Mne osobne sa z tohto snímku chcelo zvracať. Nechutní černoši (Shawn a Marlon Wayans) sa tu snažia stvárniť a parodovať, bohaté, hlúpe, sexi blondýnky. Dve biele kočky, ktoré sú vlastne dvaja nalíčení a prezlečení negri. Humus! * ()

Reklama

Reckon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem byl donucen sledovat v autobuse, když jsme jeli se školou z Londýna. Naštěstí mě před tou komediální smrští zachránila knížka a mp4. Viděl jsem pouze už asi "legendární" scénu tzv. toaletovou (nechcu být sprostej). Je mi skoro líto kamaráda, který seděl vedle mě a měl pouze hudbu na pomoc, takže to v něm zanechalo hluboký zážitek. (1/10) Ta jedna je za odvahu tohle natočit. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Už to píšem takmer všade, ale toto nie je komédia. Toto je nejaká snaha o paródiu, alebo o komédiu, ktorá je dosť nepodarená ... Keby ten film mal aspoň prívlastok rodinný tak by som sa na neho díval ešte ako-tak podarený film. Ale akčné, alebo krimi komédie to majú vždy dosť ťažké ... Oceňujem snahu Keenena Ivory Wayansa, a keby tam nebolo jeho meno by som uvažoval ešte o krutejšom hodnotení. Bohužiaľ, nudil som sa ... Sorry :). ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Wayansů opět v akce, tentokrát už je to ale jejich předposlední dílko. Otázkou je zda je to dobře nebo špatně. No, co si budeme nalhávat, kvalita jejich filmů směřuje směrem dolů a ani Někdo to rád blond není výjimkou. Napříkald ústřední herecká dvojice namaskovaná jako blondýnky vypadá hodně strašidelně, takový Dům voskových figurín. Ovšem úplně špatný film to není. Jelikož se určitě několikrát zasmějete a například role Terryho Crewse je prostě úžasná. Já si tedy bratry Wayanse rád zapamatuji hlavně díky prvním dvěma Scary Movie a ani tento film na tom nic nezmění. Své publikum si tak jako tak najde. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)
  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)
  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)

Reklama

Reklama