Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Změna je život, ale to zde vůbec neplatí. Je to horší ve všech směrech, sice jsem se opět hodně bavil, ale už toho nebylo tolik. Když se jednalo v jedničce o jeho budoucí ženu, tak to mělo nějaké grády, nyní už to jen kopíruje to co se naučil v jedničce a praktikuje to na rodině, kde by její otec měl stát za vraždou Lincolnova spolupracovníka. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence je zrejme najnevtipnejší komik súčasnosti, napriek tomu mnohým divákom stačí ak sa navlečie do kostýmu tučnej babičky a váľajú sa od smiechu po zemi v kaluži moču. Na mňa táto rádobykomédia rozhodne žiadne inkontinečné účinky nemala. To pretože to bolo hovadsky nevtipné ( tučná mama čumí ženám na kozy, tučná mama sa pitvorí - sakra to je tak stráááášne neskutočne vtipné až si usieram!!! ) a bolo tam príliš veľa "múdrych" rád tučnej mamy ktoré z nej prúdom striekajú pri každom kroku aby to celé malo aj morálne výchovný efekt. Nech sa svojou múdrosťou udusí, poserie a skape! ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nebýt ztřešťených rozmazlených spratků film by asi za moc nestál. Kvůli odpudivé scéně na pláži, která se ale tvůrcům zdála tak vtipná, že jí opakovali i u titulků, a dalším nechutným vtipům, jsem přemýšlela i o nižším hodnocení. Ale občas to bylo i vtipné... "Jo, ale nepřevlíká se přitom za kuře" "Za orla! Já jsem orel. A orel je ušlechtilý pták, zaslouží si respekt." ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám takové pravidlo, že dvojkám, které pouze kopírují děj jedniček, dávám alespoň o hvězdičku méně. Tento film je toho klasickým příkladem, ale hodnocení nechám stejné jako u předchozího dílu. Velice mě totiž potěšila přítomnost Emily Procter. Je to znovu ukrutně bláznivé a bábina je prostě senzační. Příběh je sice znovu banální, ale bohužel znám horší. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Malcom Turner (Martin Lawrence) na přání své manželky opustil aktivní službu, a věnuje se přednáškami o bezpečnosti na základních školách. Když je ale zavražděn jeho první parťák, vytáhne svůj starý kostým Velký mámy, a vydává se opět do akce. Tentokrát musí zvládnout nelehkou roli chůvy v jedné bohaté rodině, aby se dostal blíže k majiteli záhadné firmy ... V závěsu za megahitem Agent v sukni přichází jeho super pokračování, které je ještě šílenější, legračnější a zábavnější než originál! . Asi jsem se koukal na jiný film, protože toto pokračování mi vůbec nepřišlo šílenější, legračnější a zábavnější než originál, alébrž stejně hloupé a trapné jako originál. Pár scén se sice povedlo, ale ty byly velmi rychle smeteny stupidními fóry nebo narychlo splácaným koncem. Teďka jsem si (s hrůzou) všiml, že nás v tomto roce (2011) čeká třetí pokračování --- ach jo.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama