Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Ano, je to hrozná konina. Počítal jsem s tím, že se budu dívat na hloupou komedii, která nebude mít hlavu ani patu. Všechno se splnilo, ale já jsem se hrozně bavil. Úžasně strávený nudný večer při troše kvalitního vína. Takhle jsem se už dlouho nenasmál. A pokud se na to chce někdo dívat odborným okem, tak ať si ubere ty dvě hvězdičky. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že na Martina Lawrencea sa dá pozerať, len keď je po boku Willa Smitha. No v tomto filme je celkom podarený. Pár vydarených fórov, pár slušných hlášok a niekoľko vydarených scén robia z film celkom pozerateľný. Mnoho času tu však zaberá len nudná a sterilná vata, ktorú nedokáže prebiť ani ukecanosť Jamala. Film nikoho neurazí a za dva dni si ho nebudete ani pamätať. Na zabitie hodiny a pol však môže byť. 2* ()

Reklama

rainman93 

všechny recenze uživatele

Klise. Spatne klise. Nevadi mi myslenka cestovani casem, nevadi mi ohrane povstani proti vrchnosti. Vadi mi trapne vtipy, radoby nahle zvraty a plocha psychologie postav. Z alkohiolickeho rytire je cool borec, maur ovlada mec jako zkuseny sermir, ackoli nikdy s mecem nebojoval, z bandy poddanych vycvici behem chvilky udatnou armadu. Mnohem lepsi dojem ve me zanechal Blaznivy pribeh Robina Hooda. ()

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

Když ponecháme stranou možnost výskytu afroameričanky u dvora ve čtrnáctém století (mimo obludária samozřejmě...), tak i tak získává pojem neuvěřitelné úplně nový rozměr... Něco tak neuvěřitelně pitomýho sem už zase dlouho neviděl... A ta perlička nakonec... Mňamí.... Celý fílm jsem si připadal jako v jedné scéně... Jako by mi strčili hlavu do jistého koňského produktu... Horší na tom je, že jsem ji tam strčil sám a dobrovolně... ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ emerický bláznivý komedie, která mi dvakrát ani třikrát nesedí. Tenhle malej černoch mě baví akorát v Bad Boys, jinak mu prakticky nemůžu přijít na jméno. Jo, zuby má teda běloučký jak čerstvej sníh. Ale ty jeho střeštěný grimasy, to je opruz. Na druhou stranu sem si to taky mohl přepnoutnebo vypnout, že :o). Co mi přijde jako dobrej nápad, tak cestování časem. Vzhledem k tomu, že už sem to viděl několikrát a že sem to skoro dycky dokoukal, tak tomu píchnu 3 hvězdičky, ať nežeru. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama